p a t o s

!Informačka! + něco navíc ;-)

Ahojky! Takže dnes je tu informačka, což není úplně zábavný článek, ale nakonec to nějak zpestřím ;-)



INFORMAČKA



1. Jako první bych vám chtěla říct, že s příběhem "Blázniviny" končím. Moc mě to nebavilo a sledovalo to jen pár lidí, takže proč to psát? Takže se omlouvám těm, co tu pro mě blbost sledovali. Ale myslím, že bych klidně mohla začít psát nějaký jiný příběh.....takže jestli chcete....



2. Plánuju spoustu článků, jako třeba ASK, příběh, rozhovor, ale nevím, jestli by něco z toho mělo úspěh. Rozhovory už jsem dělala (3), ASK pořád ještě není, příběh nevím, jestli bude mít úspěh a takové ty typické problémy....Nechci tím říct, že došly nápady na články, nebo tak něco, ale nevím, to co bych chtěla dělat je docela slabé a já vím, že většina z vás čeká něco zajímavého..... Pokusím se udělat něco, co by vás bavilo a bylo to na více dílů, ale I DON'T KNOW.



3. Mám nápad na jednu takovou věc. No spíše na určitý druh článku, který bude mít nejspíš více dílů. O čem tu půjde:

Oslovím nějakou "slavnější" osobu tady na hpd.cz, která se něčím "proslavila" a budu si s ní o té věci, díky které je "slavná" povídat. Nebude to tak úplně rozhovor, ale něco na ten způsob.... Mělo by se to jmenovat "Kdo, kdy, jak, proč" a bylo by to prostě vždy na někoho zaměřené......

Prosím, nepište mi do komentářů, že chcete být v tom článku, ale napište, jestli by jste něco takového nechtěli.....



4. Můj blog je teď tuším mezi TOP 20! To je prostě super! Za to teď vděčím hlavně Vám, čtenářům, bez kterých bych to nikdy nezvládla..... Takže všem MOC děkuju! Fakt jste ti nejlepší čtenáři, které si může blogerka přát!



5. Články teď budou vycházet méně často, protože jsem dostala na vysvědčení dvě dvojky (já vím, jsem na Gymplu, tak co čekat....) a mamka trvá na tom, že teď to nebudu flákat a budu se učit.....Takže se omlouvám, že nebudou tak často, ale i tak to přežijeme = )




Něco navíc.....



Protože Informačka je nuda, tak tady teď jen pro Vás udělám něco navíc ;-)



Pusheen věcičky :3


Pusheen teď hodně vede a já myslím, že mít nějaké takovéhle věci určitě není ostuda.... (tip pro vás: v obchodu Clarie's mají super pusheen věci ;-))


Trička

   

Pusheen triček je ale i více.....;-)


Lahve na pití

   

Lahvičky = D


Tašky

 

Ten batoh chci! = )



Ostatní


   

   


Myslím, že si vyberete ;-)




Takže ještě jednou prosím, napište mi do komentářů, jestli chcete příběh, rozhovory (kdo, kdy, jak, proč)a díky za přečtení = )

Snad se vám líbil i tento celkem nudný článek a ahoj!


                                                                                Vaše: malířka

Komentáře

CelestiaVIP(Retardované RPG a zbytek ...)

Upřímně, těším se na všechny články, co plánuješ. A doufám, že se posuneš na TOP 5. (Jak tohle sakra mohla Celestia napsat? To se ke mně prostě nehodí. Tak si prosím převeďte do mého stylu, ok?)

Jinak +smajl

CelestiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

21. Místo v síni slávy..... zdá se mi to, nebo se HPD "porouchalo" v jiné oblasti?
Jak sakra můžeš mít tohle místo?! TOP 10! TOP 10 smajl!
A příběh i Kdo, kdy, jak, proč beru. Všechno beru! Hlavně, že je to od tebe.

AkalikTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Ano je to moc dobrý nápad to s tím Co, jak, kdy, proč...Navrhovala bych Caliopeiu nebo...Josefu...Stýská se mi po ní...Každopádně článek se m moc líbil a dávám plusíkasmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Jolísek 12

Ohledně toho tvého nápadu. Podle mě je to super nápad. Ráda bych tam viděla třeba Akalik (nevím, jak to sloňovatsmajl). Ale jedná se jen o můj názor!

Jolísek 12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.