Otevři své okno...

Show - rozhovory s holkami z hpd /2/

Vítejte u další show!
Budu ráda když se podíváte na první Show,
lépe pochopíte souvislosti.

Na dnešní Show přišly:

Andy44 

annamarie 

Rive 

sophia cookie 

Děkuji že přišly- naše show by bez nich nebyla show!

V dnešní show se dozvíte:



Jako první je Andy44 !

Co jsi dělala během volna?
Mě to moc jako volno nepřišlo. Celou dobu jsem se učila na testy a dělala si domácí úkoly. Nejvíc jsem se učila na chemii a v neděli večer jsem se dozvěděla, že nám odpadá. Vážně skvělý... :-D

Jaké jazyky se učíš?
Ve škole se učím anglicky, osmým rokem, a španělsky, prvním rokem. Pak se doma ve volném časem učím švédsky.

 Víš co to je Drvodělka?
Drvodělka? Já jsem vážně úplně blbá. Není to něco se dřevem? Ne, to je blbost. To bude určitě nějaký retardovaný zvíře. Počkat... Existuje to vůbec?

Co si myslíš o BFF? Máš BFF nebo nejlepší kamarádku?
BFF, neboli nejlepší kamarádku nemám. Měla jsem,ale ona to stejně jenom hrála, a pak mi řekla, že se s mnou nebude bavit, protože na ni nejsem moc dobrá. Myslím si, že nikdy nejlepší kamarádku mít nebudu. Čímž ale nechci tvrdit, že je to blbost. Podle mě je skvělý, když jsou dvě kamarádky, které se mají hodně rády, navzájem si pomáhají a jsou schopné pro sebe udělat téměř všechno.

Kde si byla nejdál?
Ještě by se mi hodilo vědět, jestli je dál Portugalsko nebo Řecko. Podle Google Map Portugalsko. Takže v Portugalsku, konkrétně na ostrově Madeira.

Jak by ses popsala?
Upřímně, nejtěžší otázka. Myslím si o sobě, žejsem nemožná, blbá, bezcitná holka, která v životě nikdy nic nedokáže. Tak to je už dost pesimistické. To, že jsem bezcitná to je určitě pravda, to, že jsem blbá, nevim, ale co bych asi dělala na gymplu, tak snad ne. Myslím si, že jsem docela dobrá tanečnice, a že docela dobře hraju badminton (až na čtyřhry, ty nenávidim). Docela mi jdou jazyky a práce s počítači. A ohledně povahy. Jak už jsem psala, jsem bezcitná, pesimista, někdy cholerik, někdy melancolik, toť vše.

Je někdo koho na hpd moc nemusíš?
Nikdo. Nemám důvod. Je tu hodně fajn holek, takže nemám důvod. Možná mě občas štvou trollové, ale oni jsou pak tak trapní, až je to vtpné. Jednu holku tu nemám ráda, ale tu znám i v realitě, což už je zmíněná holka, která hrála, že je moje BFF. 




Jako další tu je sophia cookie !

Co jsi dělala během volna?
V pátek jsem odpočívala, v sobotu jsme šli na koloudaci ke kamarádce a v neděli úkoly,školy atd...

 Jaké si měla prázdniny?
Docela dobré.

Jaké jazyky se učíš?
Češtinu, Angličtinu, Němčinu a chtěla bych Francouzštinu. Klidně místo Němčiny.

Víš co to je Drvodělka?
Ne ... :-o

Co si myslíš o BFF? Máš BFF nebo nejlepší kamarádku?
Že je to určitě super. Člověk kterému se můžeš svěřit, rozumí ti... Menší,ale té ,když něco řeknu, tak se mi ( občas ) vysměje. Např. když jsem jí řekla, že se mi líbil její bratranec, tak se mi vysmála. Takže asi ne. Pak mám ještě jednu kamarádu se kterou se dá mluvit o klucích, ale už mě několikrát v minulosti podvedla. Já jsem nedůvěřivý člověk.

Kde si byla nejdál?
V Itálii. Ale v Květnu budu v Anglii :3 .

Jaké období máš nejraději?
Jak se to vezme... Asi léto. Miluju Slunce, koupání se, volnost atd. Jaro je taky super. I zima i podzim, ale prostě léto.

Jak by ses popsala?
Jako vcelku inteligentní holku, klidnou, pečlivou, rozvážnou, přátelskou, nedůvěřivou, trošku občas žárlivou, nenávidějící opičení, náladovou, poctivou, ...
Vzhledově jako menší a hubenější holku, která má oříškové vlasy ( nebo prostě blonďatohnědé ) , jsou někde rovné a někde loknaté. Mám šedomodré oči s troškou zelené,... Trošku víc jsem se rozepsala.

Je někdo koho na hpd moc nemusíš?
Ano, ale radši ho tu nebudu psát.




Jako další tu je Rive !


Co jsi dělala během volna?

 Myslíš-li pátek, tak to jsem se zcela upřímně flákala. Tedy čti - poposedávala u počítače a přichystávala takový mikro-projektík do naší skupiny, sledovala videa a obecně se tak nějak nečinně povalovala. Obávám se, že za touto odpovědí se nebude ukrývat žádné velkolepé odhalení : D


Jaké si měla prázdniny?

 Prázdniny... no, heh, podzimní prázdniny byly skvělé, protože prostě - prázdniny! Jo, whee! Každý čas, kdy nemusím vstávat do školy je pro mě přímo božský. Pokud se ptáš na letní - rozhodně by to již bylo na delší povídaní. Jedním z největších zážitků ovšem byla návštěva Baltského moře, to jsem byla u moře podruhé v životě. Od poslední návštěvy před dvěma roky se toho hodně změnilo, především turistická vyhledávanost těchto oblastí. Lidé se čím dál víc bojí jezdit směrem na jih, a jaké moře tu potom máme? Ach ano - Balt. Takže narozdíl od minula, kdy jsme měli celou pláž pro sebe jsme letos našli sotva metr čtvereční pro ručníky. A to jsme byli na stejném místě. Naštěstí jsem toto neštěstí měla vynahrazené jinak, ale o tom se rozepíši v další otázce.


Jaké jazyky se učíš?

Učím se češtinu - logicky, angličtinu - i to by se usoudit dalo, a třetím rokem němčinu. Pasivně slovenštinu. A příští rok přibude latina. Mám jediné štěstí, že jsem, řekla bych, člověk s lehce nadprůměrným citem pro jazyky, což mi učení trochu ulehčuje. Jen trochu. Ale už jen to, že mi jazyky umožňují komunikovat s více a více lidmi je absolutně luxusní. Když jsem byla malá, chtěla jsem být jedním z těch lidí, co umí třeba čtyřicet jazyků. Pořádně. Teď už to ale tak nadějně nevidím : D


Víš co to je Drvodělka?

Věru nevím. Ale zní mi to jako nějaký brouček. Či jiný hmyzák. Co mě napadne ale jako úplně první je řezbářský pult. Dřevo-dělka. 


Co si myslíš o BFF? Máš BFF nebo nejlepší kamarádku?

 Co si myslím o "BFF"? Jakože té zkratce? Nu, vlastně nic, ale ráda si z ní dělám srandu a vyslovuji ji výhradně jako "bffff". No a jestli ji mám? Jsem divná, když sedm? Jako jo, teď asi zním jako nějaká princeznička z party jejích "otrokyň", ale já se pohybuji v tak rozdílných sférách, že ti lidé, které si v nich zamiluji, prostě není možné srovnávat s lidmi z prostředí jiného. A taky je každá z těch osůbek něčím hrozně specifická. Kupříkladu s "bff" z dramaťáku mám kamarádství jaksi... fyzické? Či jak to říct? Tím myslím, že většinu času trávíme tím, že na sebe chmatáme a válíme se po sobě. Zatímco na druhou "bff" šahám jen abych ji naštvala a jinak si spíš povídáme o fandomech, referencích, sociálních sítích a lidech, co nemáme rády. Má spolusedící je zase něco jako můj mravní poradce. A pak tu jsou internetoví "bff". Opravdu jde o neuvěřitelně rozdílné sorty lidí. Takže kdybych se měla držet přísloví "Radši jednoho opravdového přítele, než osm falešných", asi bych je musela splácat do jedné osoby. A co teprve až si pořídím psa. To už jich opravdu bude osm.


Kde si byla nejdál?

Á, to je ta otázka, o které jsem říkala, že v ní navážu na to moře. Tedy - teď v září jsem byla se sborem ve Španělsku. No... jako... hrozně blbě se to popisuje. Rozhodně to nebylo něco, na co bych měla do konce života zapomenout, protože to bylo poprvé, co jsem jela opravdu "někam" sama. A navíc prostě... "někam". A NAVÍC TO BYLO ABSOLUTNĚ LUXUSNÍ, ŽJO. Prostě... Španělsko, ahh. Ještě někdy tam musím jet. Nevím, jestli jste někdy viděli naživo flamenco, ale pokud ne, rozhodně doporučuji! To je tak úchvatný tanec! Řekla bych až... uhrančivý? A co dál ke Španělsku? Rozhodně moře. Průzračné, tyrkysové, s ideální teplotou. A pak je tu spousta dalších věcí, jako vějíře, palmy a náš dokonalý autobus s barevnými světýlky. Fakt ráj na zemi tohle.


Jaké období máš nejraději?

 Tohle je otázka, kterou si kladu prakticky denně. A teprve teď jsem přišla na správnou odpověď - to co momentálně je. Tím nemyslím podzim, ale prostě... to co momentálně je. Když je zima, tak zima. Když léto, tak léto. Takže teď vede podzim. Posuďte - každé roční období má v sobě něco tak... kouzelného, příjemného a nádherného. Na jaru to je všechno to probouzení, pozvolné oteplování, pupeny na stromech a růžové sakury. Na létu to teplo, které člověku zaručuje bezpečí při vskoku to chladné vody (pokud zrovna nejste přehřátí, to to potom může být dost na nic), krátké rukávy a... hhh, prázdniny! Podzim, ach podzim. Zaprvé to je roční období, které mi utíká nejrychleji. Zadruhé, již od prvního září se těším na Vánoce, a to je až takovým dobíječem energie, že i přes to pošmourno mám věčně dobrou náladu. A pak tu jsou, zatřetí, samozřejmě ty krásné stromy, kterým se nevyrovnají ani ty nejpohádkovější šaty. Barvy přesně ví, jak spolu mají navzájem ladit, tančit a jiskřit. Sluníčko tomu dodává ještě takovou naoranžovělou zář a všechno je prostě... mwww. A zima. Ach zima, zima zima. O sněhu, lyžování a Vánocích tu snad nemusím dlouho vykládat. Není nad horkou čokoládu, prostě. 


Jak by ses popsala?

Tohle je neobvykle těžká otázka, a odpověď - nevím. Svou osobnost jsem začala zkoumat teprve před rokem a řekla bych, že to je sakra krátká doba. Mnohdy na to člověku nestačí ani celý život. Plus to, že se člověk neustále vyvíjí, mění, dotváří, to také moc neulehčuje. Kupříkladu rozhodně nesouhlasím právě s tím popisem, který jsem vytvořila před rokem. Ale přesto sebepoznávání neuvěřitelně miluji a proto se ráda zabývám psychologickými testy a takovýdlectemi věcmi. A kupodivu - výsledky se různí. A už to je důkazem toho, že nemůžu nabídnout statický popis mého já. Chcete-li mě poznat, musíte si na mne holt udělat obrázek sami.


Je někdo koho na hpd moc nemusíš?

 Upřímně - spousta lidí. Vlastně... skoro všichni. Člověk, kterého jsem obdivovala najednou začne propagovat něco, co nesnáším. Člověk, kterého jsem měla za inteligentního zničehonic začne kohosi bezdůvodně urážet. Existuje tu jen pár lidí, které jsem měla, mám a snad i budu mít ráda vždycky. Lidi se na internetu dokáží chovat jak pitomci. Ať už mají něco v hlavě, nebo ne. A tím netvrdím, že já bych byla výjimkou.




Jako poslední tu je annamarie !


Co jsi dělala během volna?
Svíjela se v bolestech břicha u další epizody Riverdale a pak jsem musela bolest překonat a v rámci tréninku navštívit posilovnu... takže nic nového, až na školu běžný den

Jaké si měla prázdniny?
 Předpokládám že letní na mysli nemáš, ale kvůli tréninkům přes všechny ostatní zustávám v praze a jedu pryč max. na den s tím že se musim vracet tak, abych stihla trénink, tak se vrátíme k těm letním. Absolutně úžasný. S rodinou v polsku na vodě, tři rýdny tábor s nejlepšíma lidma, spaním pod širákem a stavbou stanů (pionýr, nejvíc miluju), další tábor, opět stany, ale mírnější režim a skvělý kolektiv, dva horotábory s úžasnou partou a ranní rozcvičkou v ledovým rybníce, skály... žádný moře ani velká města, většinu času v česku a v přírodě, ale nejlepší prázdniny co jsem zažila *-*

Jaké jazyky se učíš?
Angličtina, Španělština, Slovenština jestli se to dá počítat, základy japonštiny, a malinko jen s tátou ruština

Víš co to je Drvodělka?
Nějaký hmyz ne? Teď si nehsem jista, ale buď je to něco mezi kobylkou a kudlankou, nebo menší čmelák s modrýma křídlama... to je popis xd

Co si myslíš o BFF? Máš BFF nebo nejlepší kamarádku?
No, vzhledem k tomu že jsem alergická na takový to forever, always, nekonečno, navždy, podle mě nic není věčný a i když je to myšleno jen obrazně, tak za mě absolutně ne, takže můj nazor na BFF je asi jasný. Ale proti BF nemám naprosto nic. Nejlepší kamarádku nemám, nedokázala bych určit která je ta nej, ale mám nejlepšího kamaráda

Kde si byla nejdál?
 Nejdál? Fú, netuším, asi Mallorca 

Jaké období máš nejraději?
 Asi jaro... i když, všechny

Jak by ses popsala?
Já bych se nepopisovala xd ale když už, tak blázen do lezení, a vůbec obecně blázen, introvertní extrovert, knihomol s hlavou v oblacích, a doost ambiciózní.. asi

Je někdo koho na hpd moc nemusíš?
Je tu dost lidí co mi třeba nejspu sympatičtí, upřímně, názory na lidi které neznám osobně jsou spíš negativní, ale ze bych tu někoho fakt nemusela se říct nedá.



Poděkování:
Děkuji annamarie
  Rive 
                    sophia cookie 
                                                                                       Andy44

za to že si udělaly čas , rychle a rozumně odpovídaly.



Odpověd:

Drvodělka je velká včela s modrými křídly.

Nejblíže byla annamarie!

Gratuluji!



A to je konec dnešní show!
Budu ráda když se příjdete podívat na další moji show!

Mám vás ráda ♥



Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

VAROVÁNÍ, po přečtení si řeknete, že už to bylo řečeno a já jsem naprosto blbá. (máte pravdu)
Pokud se taky mohu vyjádřit k tomu "BFF", tak mně to přijde jako blbost, opravdu nesmysl. Je to zkratka pro best friends forever, nebo-li nejlepší kamarádky navždy. A dle mého názoru není navždy nic a už vůbec ne kamarádství, které si potřebuje hrát na "BFF". A co je ještě lepší je tak zvané "BFFaMS", neboli-li best friends forever and my sister (nejlepší kamarádky navždy a moje sestra).

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.