Otevři své okno...

Recenze-Sprchové gely

Vítej u dalšího článku. 
Dnes to budou recenze na sprchové gely.


 Hodně z nás to neřeší.Ale pozor-některé vysušují.Až příště půjdemte koleme nějaké drogérie stavte se uvnitř a porozhlédněte se .Možná si uvědomíte že máte opravdu velký výběr. S peelingovým sprchovým gelem zacházejte opatrně, protože když ho zkombinujete s lufou nebo houbou, mohli byste si podráždit pleť.



1) BALEA CABANA DREAM
S tímto sprchovým gelem mám kladnou zkušenost. Byl sytě fialový , dlouho vydržel a nádherně voněl-vonělo pak celé tělo. Jen ta bílá část obalu mi asi vlhkem zrůžověla.Já ho kupavala v německu před dvěma lety a teprve před nedávnem jsem to vyhodila.



2) Balea Sprchový gel & šampón pro děti Kočka

Stál mě asi dvacet korun…….a ceně odpovídal.Vlasy jsem si tím neumyla , protože si nerada na hlavu dávám sprchové gely.Je růžový a nádherně voní. Ta vůně je tak sladká.Jinak průměrný sprchový gel , který mi ale pro děti nepříjde.



3) Radox Key Lime & Peppermint Energise Shower Gel

Opět průměr. Voní tak jak má a je docela osvěžující. Vhodný třeba na tábor. Má takové ouško za které si ho můžete pověsit v koupelně. Blbost! museli byste mít speciální háček aby se vám to povedlo. Ale….nikomu nic neberu.



4) Sprchový gel Karambola z Malajsie
Voní a je velmi osvěžující. Ikdyž to tak nevypadá je ho tam docela dost.Jestli se někdo sprchuje ráno tak doporučuji-osvěží. Z těchto sprchových gelů nejlepší.Doporučuji!


Ahoj u dalšího článku!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.