Nelly

Osud?!

Notebok doaktualizován.Příběh už nestihnu,jelikož to musím za pár minut vypínat.Sepsala jsem vám moji záhadu mého života.Zdá se mi to dost divný.


16.2.-Zeměpisná olympiáda na nedalekém gymnáziu

Účastnila jsem se jí.Šla jsem tam s jedním učitelem a dvěma kluky.Jo,jediná holka,fakt mi nebylo příjemně.Ještě,když jsou všichni starší než já.Bylo to v poho.

20.5.

Jsou to více něž 3 měsíce od zeměpisné olympiády.Od té doby vidím jednoho kluka,co šel na olympiádu taky,denně.

Předtím jsem ho neviděla vůbec,ač jsem si jistá,že do školy chodil.Má třídu na stejném patře jako třída,do které chodím.Naše třída je blízko fyzikárny a počítačové učebny,takže jsem ho přeci někdy musela vidět.Je to divný a to dost.Pět a půl roku jsem ho vůbec neviděla, co jsem chodila do školy a teď ho vidím dennodenně,když je škola.Jak jde ze školy,do školy,když jde po chodbě do jiné učebny.Někdy zajde do naší třídy něco říct někomu z naší třídy.Štve mě,že ho pořád vidím.

Obzvlášť dnes...

O jedné přestávce jdu na WC.Hned vedle WC je počítačová učebna.A koho jsem tam uviděla?Toho kluka.Když jsem šla na Wc,sklopila jsem zrak a něco kecala svý kámošce,zrychlila jsem krok.Když jsem šla z Wc,pořád tam byl a já,jelikož mi nějak vypadlo,že tam je,jsem se na něj podíval.Čučeli jsme na sebe několik sekund a já potom odpelášila pryč.Díval se na mě tak ... divně.

Zdá se mi to fakt divný.

Komentáře

Terka2000VIP(Historky pro každého)

Joo to znam....tri roky s ucitelkou na stejnem patre tridy vedle sebe...a ja ji nikdy nevidela....ani nic a pak dve hodky spolu trochu drzosti a taky to byloze pred ni jako malo kym jsem se nestydela...a ted....je to moje velka kamaradka...rikame si vsechno a no a co ze je dospela....bud trosku odvazna az pridrzla...bud to bude to co chces a nebo aspon budes vedet jak na tom jsi...vzhledem k olympiade asi mate neco spolecneho....a tak..ver mi mluvim ze sve zkusenosti...smajl

Terka2000To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Elhan(Píšeme povídky a příběhy)

Chilli: Děkuji za radu.Budu se snažit udělat to nejlepší,i když si nejsem jistá,co vlastně to nejlepší je.Zjistila jsem si jeho jméno,třídu do které chodí i jeho rozvrh.Nevím,zda se mám snažit se ho potkat nebo to naopak nechat celé osudu.

ElhanTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.