Nelly

Kluk z „pasťáku“ - 4.kapitola

                  Kluk z „pasťáku“

4.kapitola

Ale co se stalo,to se stalo… 

I když jsem toho litoval,prostě se to stalo.Nechtěl jsem to,ale zároveň jsem to chtěl.Nemohl jsem se rozhodnout.Na jednu stranu to je dobré,na druhou zase ne.Na jednu stranu zklamu svou rodinu, kamarády i Clare a na druhou stranu si budu užívat života.
Pořád byla naděje,že mě,přesto,co jsem dělal v pasťáku,už nikdy do pasťáku zpátky nedají.Ale taky byla možnost,že mě tak šoupnou.A já tam budu žít.Bez rodiny,bez kamarádů,bez Clare.Sám…
Potom,co mě odvezli z pasťáku domů,jsem se necítil zrovna nejlíp. Pořád jsem měl v hlavě slova Clare,i to,jak jsem jí řekl,že pro ni udělám vše.Sice jsem měl na ní kontakt-adresu i telefonní číslo-,ale nechtělo se mi jí zavolat nebo k ní dokonce jít.Věděl jsem,že,když jí to řeknu,pošle mě někam.


Ona se na rozdíl ode mě zlepší.Už nebude žít v pasťáku,bude žít se svými blízkými.Zatímco já udělám opak.Nezlepším se.Nevím proč,ale nešlo mi to.Pořád jsem štval učitele.Nesnášel jsem jejich řeči.I když jsem věděl,že právě to,co dělám,mě dovede zpátky do pasťáku.
Můj vztah ke Clare se ztenčoval.Začala mi volat,protože jsem jí já nezavolal.Několikrát jsem jí to nezvedl,ale potom jsem si uvědomil,že nemá cenu to dále zatajovat.Musím si přiznat,že ona to zvládne. Kdežto já ne.
Vypadalo to jako super mejdan,avšak se to zvrhlo v něco,čeho lituji…
Do třídy,do které jsem chodil,přišla jedna krásná holka.Byla asi stejně stará jako já.Mě se ihned zalíbila.Šel jsem s kamarády,s ní a ještě pár holkama do restaurace.Mí rodiče byli někde venku,takže jsem měl volný celý byt.Neměl jsem žádné sourozence.Pozval jsem své kamarády i holky do bytu.Jenomže jsme neůstali jen u limonády, vody,coca-coly nebo kofoly/co se týče pití/.My jsme se doslova opili.Pamatuji si,jak mě ten večer strašně brněla hlava.Nikdy dřív jsem se tak neopil a věděl jsem,že teď bude následovat něco,čeho budu hodně dlouho litovat.
Neměl jsem v úmyslu udělat nic zlýho.Alkohol ani nic jinýho,co jsem neměl užívat,jsem neměl v rukách už dlouho.Ale teď…prostě jsem se nepřemohl.
Všichni jsme se strašně opili.Sešla se nás skupinka dětí,kterým mnozím nebylo ani 15 let.Byli jsme parta teenagerů.
Clare tam s námi nebyla.Ona se NA ROZDÍL ode mě snažila zlepšit a docela jí to šlo.Sprostá slova vyměňovala za spisovné a gramatické slova.Šlo jí to.Snažila se ignorovat hloupé děti a lidi,kteří ji jen provokovali.Už se nebila,nenadávala a neurážela děti.NA ROZDÍL ODE MĚ.Zatímco já se někde plahočil se svou partou bláznivejch teenagerů,kteří se právě opili,ona se zlepšovala.
To,co se stalo pak,zcela obrátilo můj život…
Ta dívka se jmenovala Hannah a mě se moc zalíbila.Ale jelikož holku,což byla Clare,jsem už měl,nechtěl jsem si s ní nic začít.
Během pěti minut od toho,co jsem u ní zpozoroval,že je také na mol opitá,se do mě začala vtírat.A já se jak blbec nechal.
„Chtěl bys mě?“ zeptala se.Položila si hlavu na mé nohy a láskyplně se na mě podívala.
Ostatní tancovali,pili a užívali se.
„Možná…“
Upřímně?Byl jsem tak opilej,že jakýkoliv vzpomínky na Clare se mi z hlavy zcela vypařili.Myslel jsem si,že jsem volnej a s Hannah si můžu ledacos začít.Ale ona to nebyla pravda,jen domněnka.
Po několika sekundách jejího láskyplného usměvavého pohledu vstala,vzala mě za ruku a vedla mě do pokoje,kde spali mí rodiče. Netušil jsem,co chce.Ale teď,teď bych to už tušil a nikdy bych to neudělal.Ale opilost s vámi udělá ledacos.
Svalila se spolu se mnou na postel a začala mě líbat.Já se nechal.Po pár jejich sladkých polibků jsem i já ji políbil.Líbali jsme se dlouho, moc dlouho.Ani jsem nevnímal okolí kolem sebe.Zajímal jsem se jen a jen o ni.
Hannah se odtáhla a potom si lehla na mě„Jseš táák sladkej.“ Zašeptala mi do ucha.
Já nic neříkal,ani mi nedala možnost.Protože hned potom se začala svlékat a já taky.Až jsme byli úplně nazí.
Tenhle moment,to co jsem cítil a zároveň necítil,to vše se mi vrylo do paměti a už nikdy na to nezapomenu-byl to totiž můj první pohlavní styk.


Nevím,jestli jsem byl zoufalý z toho všeho.Nebo jsem byl tak blbej a k tomu všemu ještě i opilej.Když si na to vzpomenu teď,je mi zle.Podvedl jsem Clare,tu báječnou holku,která neměla jedinou chybu.
Samozřejmě,že rodiče to zjistili.Pěkně si na mě ponadávali a já je chápal.Až teď!Až teď jsem chápal,co jsem udělal.Co jsem tím způsobil.Co teď bude následovat.Vždyť Hannah mohla být klidně těhotná!
Neuměli byste si představit,jakou jsem cítil úlevu,když jsem zjistil,že Hannah není těhotná.Moc jsem tomu šanci nedával,ale i tak.
Stát se může cokoliv… 


Pokračování přidám dnes do dalšího článku.Moc vám děkuji za velkou podporu a jsem ráda,že si někdo mé povídky/příběhy čte a,že se někomu i líbí.

Moc děkuji za přečtení!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.