Nelly

Moje známost-Elhan se zlomeným srdcem

VARUJI PŘED SPROSTÝMI SLOVY!

Každý zná ten pocit,když má někoho doopravdy rád.Rád by s ní chodil ven,dělal blbosi atd.Ale co,když toho člověka znáte jen přes internet a v realitě bydlíte od sebe 250km daleko?

Skamarádili jsme se spolu přes jednu hru.Prvně jsme se vůbec neznali.Jen jsme si řekli „Ahoj.“ a tím to končilo.Ale po měsíci jsme se začali více kamarádit.Dali jsme si skype a skoro každodenně jsme si psali a hráli jsme spolu.

Ale víte,že se vždy něco pokazí.

Nepřišel tam asi měsíc,potom přišel s tím,že měl rodinné problémy.Já mu samozřejmě odpustila.Jenomže po ani ne měsíci se to stalo znova.Neměla jsem o něm žádné zprávy.Nevěděla jsem,jestli mu něco není.

Tohle dělala pořád.Odcházel a přicházel.Přitom necítil,že mám o něj strach.

Když vám 10-ti letý kluk nabídne,abyste s ním chodili,co mu odpovíte?

Pro mě byla odpověď jednoznačná.Ne,přes internet nikdy.

Zase přicházel a odcházel a já si uvědomovala,že k němu cítí něco víc.

Já vím,byla jsem blbá.Přeci to nemůže přes internet vyjít.Přeci to,že odchází a přichází pořád dookola by mi mělo něco naznačit.

Ale já byla posedlá...láskou.

Po dvou měsících jsem mu nabídla sama od sebe.Nevěděla jsem si rady,jak jít dál.Možná to bylo tím,že jsem právě byla v období dospívání.Nebo tím,že jsem byla prostě blbá a zamilovala jsem se do něho.

Jeho odpověď?Jednoznačně ano.

Tak jsme spolu chodili.Já,posedlá láskou a on,kluk,který se mi zdál úžasný.

Potom tam nepřišel,napsal mi jen email,že je nemocný.Já to pochopila.

Nepřišel tam 4 měsíce.

Já byla v koncích.Jen díky mým přátelům jsem se mu odhodlala napsat:


Hned ráno na to jsem zapla mobil:

Upřímně,nezabili byste toho člověka?Já měla chuť ho roztrhnout.

Ale i přesto jsem se odhodlala k emailu:

Bylo to pro mě hrozné mu to napsat.Ale on mě měl v p*****.Doslova.Byla jsem posedlá láskou a přehlížela i to,když mi napsal,že si občas dá alkohol.Je mu 13 a pije alkohol?!Až několik dní dozadu mi to vše došlo.

Pochopila jsem,že je to pa******.Kluk,který si jen užije a odhodí.Kluk,kterého já nepotřebuji.

Ale když si vzpomenu na to vše,co jsme spolu prožili,že mi blbě,že se o to okrádám.Ale vím,že bez něj mi bude líp.Vím,že pár týdnů,možná i měsíců bude horší,ale potom se to bude jen zlepšovat.V to doufám.

Chtěla jsem se vám tu svěřit a zároveň vás odlákat od jakéhokoliv podobného kluka.Pochopila jsem,že kamarádství a vůbec už nic víc nemá šanci,když je po internetu.Ano,někdo má štěstí,ale v mém případě to štěstáí nebylo.Dávám si na lidi pozor a dlouho zvažuji,jestli to potáhnu dál.

Dávejte si pozor na podobné lidi.

Napsala jsem to já,Elhan,se zlomeným srdcem a hromadou kapesníků kolem sebe od slz.



Komentáře

Denča 007(Dívčí poradna☼)

To jsem taky zažila a je to hroznej pocit, taky jsem byla na prášky. A podle mě vztahy na dálku nejsou na prt je to hlavně i tom že si musíte víc věřit a víc se těšíte až se potkáte. A ta láska přez interne taky neni na prt. Ja to můžu dosvěčit.
Jo a kdyby mi ten kluk řek to samí jako tobě já bych se neudržela u mě by bylo v každé větě minimálně 1 sprosté slovo.

Denča 007To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Je to smutné a velmi nespravedlivé. Taky jsem na tu jeho zprávu koukala jak tele na nový vrata. To nepochopím.
Vím, že tě to hodně zranilo a chci ti říct, že s tebou soucítím.
Ale zároveň chci napsat, že všechny vztahy, co jsou přes internet, nejsou na nic. Teda, jako láska přes internet, ta je k ničemu, když ten druhý bydlí na druhé straně republiky. Ale když máš kamaráda na internetu, není to vždy na nic. Na internetu mám dvě úžasné kamarádky, jsou pro mě něčím úžasným, moc pro mě znamenají. Každá zvlášť je lepší než všechny mé kamarádky v realitě. Prostě, kamarádky ze třídy jsou fine, ale nerozumí mi a já ani v jedné nevidím tu BFF, ale v těhle dvou ji vidím. Rozumí mi, poradí mi, jsou tu jenom pro mě a já pro ně. Když mi moje bývalá nejlepš kamarádka (která nebyla ani z pětiny tak úžasná jako ty dvě) zlomila srdce, byla jsem z toho na prášky. Tyhle dvě mi s tím pomohly. Kdybych je neměla, možná ještě teď bych se utápěla v slzách.
No, prostě, člověk musí najít někoho, kdo k němu patří, dokonale mu rozumí, je jeho spřízněná duše (teď mluvím o kamarádovi). A když tuto osobu najde na internetu, nevzd se ho, jenom proto, že ho nikdy neviděl v reálu. Jako jo, asi nám to nevydrží věčně, ale to by nevydrželo ani v reálu. zanedlouho bychom šli každý na jinou školu a už se moc nevídali.
Prostě, když najdeš někoho úžasného, nevzdávej se ho jenom proto, že vás od sebe dělí 300 km.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Elhan: S tou kamarádkou jsem to chtěla stejně, jak ty s ním. Prostě jsem se s ní přestala bavit. Ještě bych ti asi měla říct, že mi ublížila tak, že pomalu, že by to jeden nepostřehl, si začala sedat za jinou kamarádkou a přestávala se se mnou bavit. Bylo těžké dokázat se jí vzdát. Ale udělala jsem to, protože s ní byla šťastná a já jsem nedokázala být jen někde vzadu. A taky potom se s ní přestat bavit. Zvlášť, když jsem o svých pocitech nikomu ze třídy neřekla a ty kamarádky se potom začali ptát, proč se nebavíme a prostě jsem neodpověděla. No, bylo to těžký, když jsem ji všude potkávala a slyšela, jak se ty dvě spolu smějí a já někde v koutku přežívám. Ale zvládla jsem to. Možná bys řekla, že jsem byla na ně naštvaná, že jsem je nenáviděla za to, jak mi ublížili. Ale neznámo proč jsem tohle nepociťovala. Vlastně bych udělala to samé. Odpustila jsem jim a dál se snažila si té bývalé nejlepší kamarádky nevšímat. Ale lepšilo se to a kvůli jedné ,,akci" , která se uskutečnila, abychom se všichni ze třídy spolu kamarádili a bavili a ze které vyšlo najevo, že jsem hlavní oporou třídy, tudíž bych se měla kamarádit se všema a všechny správně nasměrovat. Takže mi nezbývalo, než se s ní začít bavit. Ani mě to moc nebolelo a dnes (týden po té ,,akci" ) už je všechno v pořádku. Našla jsem si jinou kamarádku, se kterou sedávám ve třídě a se kterou se nejvíc bavím. Sice to není můj vysněný ideál, ale mám ji ráda a do deváté třídy s ní vydržím, potom si musím hledat jiné kamarády.
Prostě jsem to přežila. Hlavně díky mým dvou úžasným minule zmíněným kamarádkám, které mě vyslechli a pomohli. A taky díky sad piano songs, které dali volný průchod slzám, které mi pročistili duši.

(Fuj, to je přeslazený....)

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

No páni.Myslím že po tom,co to napsal,jsi z toho byla pryč.Ten kluk,to není možný.Kdyby to napsal mě,nedokázala bych se ovládnout.Bude ti bez něj lépe,věř mi.Takováhle "láska" vůbec nemá smysl.Zítra si prosím napiš.Obdivuji tě.

pouchlusněbeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

misa741VIP(NIALLERKY:-))

To co ti napsal na konci je fakt hrozný.............
Nechápu, žes mu dokázala normálně odpovědět (ne sprostě), ale myslím, že bez něj ti bude líp. smajl

misa741To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Elhan(Píšeme povídky a příběhy)

misa741: Jak jsem psala,nevěřila jsem,že to napsal on.Šla jsem hned nato do školy a tam jsem si to vše pořádně promyslela.Musela jsem mu odpovědět.Prostě jsem musela,nevím proč,ale musela.Sice se s tím těžko smiřuji,ale taky si myslím,že mi bez něj bude líp.

ElhanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.