Nelly

Je to kluk pro mě? -22.kapitola

                 Je to kluk pro mě?

22.kapitola

Ale já pevně věřím,že ne. 


O patnáct let později…
„Tady máš sendvič,Holly.“ Řeknu,když Holly podávám její oblíbený sendvič vyrobený mnou.
S Thomasem/jaké překvapení/máme dvě děti.Desetiletou Holly a tříročního George.Miluji svou rodinu.


To,čím vším si musel Thomas projít,za tím byla práce Alexis a Milly. Nevěřila jsem tomu.Tak moje nejlepší kamarádka provedla tohle?Ale byla to pravda.I Milly mě nemile překvapila.Po pár dnech,kdy byla Thomasova nahá fotka uveřejněna na internetu,se to dozvěděla správa školy. Ředitel si pozval do kanceláře Milly i Alexis a probral to s nimi.Ředitel nechal na Thomasovi jaký budou mít trest.Společně jsme jim vybrali trest,o kterém se už nechci zmiňovat.Tento úsek mého života nebyl zrovna nejšťastnější.
Nezajímala jsem se o to,jak Alexis vychovává dítě.Přeřadili ji pryč z našeho pokoje a já,ji už skoro nepotkávala.
Jakmile jme oba dva,já i Thomas,dokončili školu a udělali si maturitu,našli jsme si bydlení.Teď se staráme nejen sami o sebe,ale také o své dvě děti.Thomas si našel práci a já se starám o děti.Naši rodiče nás navštěvují,hlídají nám děti a pomáhají nám ve všech ohledech.
S Cloe jsem v kontaktu.I,když se odstěhovala s Christianem hodně daleko,povídáme si přes internet.Někdy za mnou přijede.
Já svůj život vnímám jako docela hezký.Poštěstilo se mi.Ale i tak jsme potkala pár nepřátel,ale i velmi dobrých přátel.Jsem ráda za to,jaký mám dnes život.


Toto je konec mého druhého příběhu.Zatím jen moc nepřemýšlela nad tím,jaký příběh psát dál.Zřejmě si dám menší pauzu od psaní a potom napíšu nový příběh.Celkový dojem i to co se vám líbilo a nelíbilo pište do komentářů.Budu ráda za vše.

Děkuji za přečtení!

Komentáře

Ahoj lidi(nejlepší holky na světě)

Co víc než říct....NÁDHERNÝ KRÁSNÝ DOKONALÝ příběh
Přesně jak řekla Chilli: hodit své problémy za hlavu jsme už potřebovali a ty jsi nm to umožnila budeme čekat na další tak zkus co nejdříve děkuji za skvělou řadu smajl

Ahoj lidiTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Milá Elhan,
umožnila ponořit do čtení úžasného příběhu, představovat si, jak to bylo a zažívat jejich příběh s nimi. Dovolila jsi nám na chvíli utéct před, často krutou, realitou a očima projíždět řádky, oddechnout si od svých problémů a hodit povinnosti za hlavu, užívat si, alespoň na chvíli, života.
Tímto ti chci za všechny poděkovat, že jsi pro nás stvořila tak úžasný příběh. Jsi skvěla a my na tvé příběhy budeme vždy netrpělivě a oddaně čekat jako pes na zasloužený pamlsek. Máme tě rádi.
Chilli ^-^

ChilliTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.