Nelly

Je to kluk pro mě? -14.kapitola

               Je to kluk pro mě?

14.kapitola

Když se spolu vydáváme k mému pokoji,přemlouvám mladšího muže,v tomhle případě ne učitele,na recepci.Chlapci a muži se vždy vydávají doleva do svých pokojů,ženy a dívky doprava.On nakonec povolí a já, s úsměvem na tváři,společně s Thomasem se vydávám do mého pokoje.Doufám,že na to holky nezapomněli.
K mému potěšení i překvapení sedí Cloe na své posteli a diskutuje s Christianem,Alexis zase diskutuje se Samem.
Jen tak,abyste to pochopili.Cloe,kromě toho,že je zblázněná do Thomase-jako asi každá holka-,se líbí Christian.Ale myslí si,že na něho nemá.Já ho moc neznám,ale za ten čas,co mě vozil do nemonice a zase zpátky na internát,za tu dobu jsem poznala,že se k sobě náramně hodí.
Zato Alexis nenašla toho pravého.Překvapila mě,když pozvala Sama. Překvapilo mě to,že na náš večírek vůbec dorazil.Sam,už dlouhou dobu,je dobrým kamarádem Thomase. 

Jako první mě spatří Cloe,která je naprosto vyvedená z míry „Tak přeci jen jste dorazili.“
Cloe se nahne k rádiu,která zřejmě někde našla,a pustí tam nějakou,pro mě neznámou,písničku.Je dost chytlavá.Alexis také vstane,nic neříká,jen na mě hodí milý úsměv.Potom se nahne k tácu a zvedne ho.O pár minut máme každý v ruce alkoholický nápoj.Nevím, jestli to ostatní poznali,ale já ano.Ale je nám 18,tak si to užijme!
V průběhu našeho večírku zjistuji,že zatímco já jsem tančila,ony došli do obchodu.Objevuji tácy se slanými tyčinkami,oříšky,oplatkami s čokoládou,brambůrky a nalámanou čokoládou-,láhve s minerálkami,coca-colou,pomerančovou limonádou.Spatřím,pod psacím stolem,tři láhve piva a dvě láhve červeného vína.Nejsem si jistá,jestli to nepřehnaly.Nechci,aby se náš večírek pokazil tím,že se všichni opijeme.
Po pár minutách,když mě obejme Thomas,se všechny mé pochybnosti ztratí.Náš večírek trvá několik hodin.Může být kolem deseti hodin,když Cloe vytáhne zpod psacího stolu tři láhve piva a jednu láhvi červeného vína.Naléváme si a naléváme.Zaznamám,že je půlnoc.Všichni se utišili,jen my pořádáme večírek,proto Cloe ztlumí muziku.Po pár minutách,kdy flirtovně mluvím s Thomasem,zahlédnu Cloe,jak se líbá s Christianem.Přeji jí to.
Nejsem si jistá,jestli je Samovi trapně nebo to myslí vážně,ale za chvíli vidím,jak se líbá s Alexis.Cloe i Christian,Alexis i Sam,ležící na posteli, se líbají.Jen já a Thomas spolu pořád mluvíme o blbostech.Cloe se odstrčí od Christiana a vypne muziku.Netuším,proč to udělala,ale nemám šanci o tom přemýšlet,protože se Thomasovi rty dotknout těch mých.Líbáme se.Trochu se zhrozím,když si uvědomím,že jsme vypili všechen alkohol.Ale hned na to sleduji,jak jsou všichni šťastní. Poddávám se tomu a nechávám se zmást.
Ráno,celým překvapením,pohlédnu na hodiny.S úlevou si uvědomím, že je sobota.Ale,když za sebou ucítím jemný dotyk,má úleva vyprší. Zjistím,že jsem nahá a,že mé věci leží vedle postele.Když pohlédnu na Thomase,zjistím,že on na sobě také nic,než deku,nemá.Jemně odložím Thomasovu ruku,která doteď svírala mé stehno a deku si přitisknu ještě více ke krknu.Když pohlédnu na Cloe i na Alexis,s hrůzou si uvědomím,že jsou všichni nazí.Pěkně se ten náš večírek povedl.Vyspala jsem se s Thomasem!Bylo to kvůli alkoholu nebo to fakt chtěl?Miluje mě? 

Pokračování přidám zřejmě ještě dnes.

Děkuji za přečtení!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.