Giraffe Above 1
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Bomb It 5
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Sim Taxi
Hra - Sim Taxi
Video se načítá
Jane Hotel Mania
Hra - Jane Hotel Mania
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Jumporama 2
Hra - Jumporama 2
Video se načítá
 

Nelíbí? Tak to sorry.

Rozhovor s arual

Ahoj jsem tu zase s rozhovorem. Tentokrát je tu arual. Tak si to užijte.

1) Co dostáváš věčinou za známky?

arual: Zatím mám jen samé jedničky, ale myslím si, že brzy přistane nějaká dvojka. Jsem celkem dobrý žák, ale nechci se chlubit nebo přeceňovat. Patřím nejspíš ke skupině dobrých žáků kteří maji ze špatné známky, pokárání, zapomínaní,.... docela špatný pocit. Jinak všem přeji hezké známky ve škole.

já: Mám to úplně stejně.


2) Kreslíš?

arual: Ano, kreslím a to moc ráda. Nejradši kreslím postavičky a doodle/kawaii obrázky. Nevyhýbám se ani antystresovým omalovánkám. Založila jsem si i takové desky s hezkými kresbami, většina mích výtvorů stejně vypadá naprosto příšerně, takže je tam zatím jen pár obrázků. Snažím se zdokonalovat a kdo ví, třeba jednou budu pro někoho vzorem nebo inspirací.

já: Taky ráda kreslím hlavně květiny.Mé obrázky nejsou nicmoc, takže nikdy nebudu vzor ani inspirace.


3) Máš tu nějakou BFF?

arual: Kdysi jsem tu měla, ale začalo jí to tu nudit už po jednom týdnu. Další týden mě ošklivě odkopla od naší partičky nenormálních holek a já zůstala sama. Pokud jsi ale měla na mysli někoho, koho neznám ale beru ho jako svého bízkého kamaráda, je to určitě fixa. I když je o víc jak tři roky starši (aspoň myslím) dobře si rozumíme. Ale dokážu se samozřejmě bavit se všemi.

já: Já nemá žádnou BFF. Bavím se se všemi. Fixu znám dělala jsem s ní rozhovor.


4) Na co většinou ve škole malujete, kreslíte?

arual: Nastoupila jsem na novou školu, tam jsme zatím kreslili jen dinosaury, navrhovali jsme si antystresovou omalovánku a dělali jsme si 3D jmenovky. Malujeme vždy na různě velké druhy papírů to jsme dělali i na té staré škole. Doufám, že dojde i na malování na plátno nebo sklo.

já: My kreslíme na čtvrtky nebo papír.


5) Zpíváš?

arual: Tak, že všichni ohluchnou. Jako malá jsem zpívala ( 4 až 5 let) a pak se mi narodil malý bráška a nemělmě kdo na kroužek doprovázet ani vodit domu. A tak jsem s tím přestala. Když se mě mamka o tři roky znovu zeptala, jestli chci chodit zpívát, odmlítla jsem. Zpívat už mě nebavilo. Teď bych ale ráda zase zpívala, ráda si zpívám. Nemám, ale trénovaný hlas, všichni by ohluchli.

já: Mě baví zpívat a i jsem chodila tři roky, ale pak jsem ztratila hlas. Více se dozvíte v jednom článku, který napíšu.


6) Co nejraději nosíš do školy?

arual: Dobrou náladu. Vždy se musím dobře vyspat, mít dobrou snídani, cestou do školy bez problémů a oblečení vhodné do aktuálního počasí. A taky dobrou svačinu.

já: To samé souhlasím s tebou.




Doufám, že se líbilo a předem se omlouvám za to jestli to bude vypadat hrozně. Tak ahoj.




Komentáře

Lisek(budeme skvělé kámošky)

hm... já chodím do grafiky takže ráda maluji, do školy si beru to samé. Já mám sluch po tátovi a dědovi takže zpívat umím. Škola mi zatím moc nejde.
Jinak se ti ta úprava povedla mnohem líp než před tím

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.