Nelíbí? Tak to sorry.

nejlepší hry na mobil a tablet (2.díl)

Dog hotel

Tahle hra je pro všechny kteří mají rádi pejsky. Staráte se o pejsky tím, že jim dáte vodu,krmení potom jim uklidíte box a vykartáčujete. Tohle je jen to základní. Můžete  se o ně starat i podrobněji např.umýt je,cvičit různé psí kusy,běh s překážkami, pustit je na zahradu a nebo udělat test pachu. Až pes bude mít málo energie tak ho dejte spát. Další den pes buď zmizí nebo tam pořád bude.


Piano tiles 2

Jak napovídá název tak to bude něco s pianem. Jestli si to opravdu myslíte tak máte pravdu. U této hry máte písničky které hrajete. Ale nebojte se není to nic složitého. Za jeden život si ji spustíte. A potom hrajete a hrajete tak, že mačkáte černé klávesy a nesmíte zmáčknout bílou klávesu. Jinak hra končí. Když získáte tři hvězdičky tak potom budete sbírat tři korunky. Životy se vám doplní každé dvě minuty jeden život. Když budete mít přechod mezi hvězdičkama a korunkama tak se vám tam objeví noty které sbíráte. Za ně si pak můžete kupovat další písničky. Písničky si také můžete koupit za diamanty které získáte buď v krabici nebo se podíváte na video. Písničky také dostanete když doděláte level.


Pic words

Asi si myslíte, že je to překlep, že to má být Pix words. Ale to není překlep tohle je jiná hra. Tady v té hře máte jeden obrázek a tři řádky pod tím. Do těch tří řádku doplníte slova která souvisí s obrázkem. Když dokončíte level dostanete vždy pět mincí. Mince také můžete získat v kole štěstí které si můžete roztočit jednou za šest hodin. Za mince si můžete koupit nápovědy.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.