Nelíbí? Tak to sorry.

Vytvoř si svůj sešit do školy!

Awooj, už tu zase po dlouhé době otravuji! Možná se mě na chvíli zbavíte, ale já se vrátím. xD Dnes jsem si pro vás připravila jeden článek. Taky si určitě myslíte, že zapisování dlouhých zápisů je neskutečná pruda. Napadlo vás,ale že byste si udělali svůj vlastní sešit? Třeba s tím co máte rádi? Jestli vás to ještě nenapadlo, tak jsem tu já, abych vám pomohla nasbírat inspiraci a pomoct vám ten sešit vyrobit! Ale nezapomínejte, ve fanatazii se meze nekladou. :)


1. Jednuduché

Tento bude jednoduchý, ale možná, že i v něm si někdo najde ten svůj vyvolený. :)

Co budeš potřebovat?

- Lepidlo a nůžky

- Jakýkoliv sešit

- Bílou a barevné čtvrtky

Návod:

Sešit jednodušše oblepíš bílou čtvrtkou. Dále si vybereš jakou barvou chceš svůj sešit vyzdobit. Odstřihneš si takovou lištičku a přilepíš jí na ohyb sešitu. Vystřihneš si ve stejné barvě čtvrtky, nebo můžeš i jiné barvy, písmena, která dohromady dávjí určitý předmět. Ty pak jednodušše na sešit nalepíš. Opět tu platí, že ve fantazii se meze nekladou! Klidně si ho vyzdob různými malůvkami. :)


2. Sešit ve stylu "Hvězdy nám nepřály"

Jsi fanoušek dojemné knihy a filnu "Hvězdy nám nepřály?" Tak v tom případě je tento sešit pro tebe ten pravý!

Co budeš potřebovat?

- Jakýkoliv sešit

- Nůžky a lepidlo

- Modrou, černou a bílou čtvrtku

- Černou a bílou fixu

Návod:

Sešit si oblepíš modrou čtvrtkou. Jestli nemáš, můžeš použít i papír, ale pozor! Nesmí být vidět motiv sešitu! Dále si z černé a bílé čtvrtky vystřehneš dva mraky. Do černého napíšeš bílou fixou "Okay?" a do bílého napíšeš černou fixou "Okay". Pak je na sešit nalepíš a je hotovo! :)


3. Podle vaší fantazie

Tady nebude nic potřeba. Jen vám tu dám nějaké obrázky pro inspiraci, ale teď dejte šanci své fantazii!












Tak a já doufám, že se příběh aspoň trochu líbí a pochytali jste nějakou tu inspiraci. A já se s váma nejspíše pro dnešek loučím! A omlouvám se za chyby :D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.