Nelíbí? Tak to sorry.

Typy na knížky ( 2.díl )

Bonjour, vítám vás u dalšího mého střešťeného článku. No a název mluví za vše...takže si to užijte. XD


1. Démon z HEX HALL

Toto je druhý díl Črodějnice z HEX HALL. Tady se mladá Sophie setká se svým otcem a odjede s ním do velké vily, kde zasedá spolek celého podsvěta. Otec jí bude vysvětlovat jak se srovnat s tím co je a Sophie se začne přátelit s dvojčatama kteří jsou stejní jako ona. Pobyt s otcem, ale není tak bezpečný jak se zdál. Sophie postupně zjišťuje, že jí dvojčata jen využívají a chtějí jí zabít, řiditelka HEX HALL střádá plány, aby mohla postavit z podsvětských dětí ničemnou démoní armádu, začne se stýkat se svým starým přítelem Archerem. Nakonec však vila začne hořet... Co se stane, když její otec zjistí, že se potají schází s Archerem? Který člověk se jí bude zjevovat jako duch? Jaký trest si vyslouží Sophie za porušení stýkání se s Archerem? Kdo jí nakonec pomůže se z hořící vily dostat? 


2. Hunger games: Vražedná pomsta

Jedná se o druhý díl Hunge Games. Když se uchyluje k další sklizni ( Den kdy se vybírají děti do Hladových her) tak se náhle obrátí karty protí Katniss a Peetovi. Místo normálních Hladových her jsou Hladové hry pro vítěze z minulých ročníků. Je jasné, že tam půjde Katnnis, protože je to jediná dívka, která vyhrála za 12. kraj. Ale chlapci jsou rovnou dva. Peeta a Haymitch. Moderátorka vybere Haymitche, ale Peeta se přihlásí jako dobrovolník. Tyto hry budou o dost složitější, ale opět vyhraje jen jeden. Ale tak se nestane. Skupinka splátců (Ti co jsou v áreně) včetně Katnnis a Peety se budou snažit na poslední chcíli arénu zničit. Povede se jim arénu zničit? Budou všichni vpořádku? Jak utečou? Kam se schovají?



3. Nástroje smrti: Město z popela

Pro Clary a Jace čeká nemilé překvapení. Valentine se zmocnil poháru smrti a hodlá s ním ovládnout všechny démony. Jace se vydá po jeho stopách na loď kde se Valentine ukrývá. Nevšimne si však toho, že mocná konzulka všech lovců stínů ho vystopovala a ví, kde v noci byl. Pro Jace následovaně čeká dlouhá obhajoba u meče smrti, ale nikdo z lovců stínů mu nevěří ž na Clary, Aleca a Izzy. Jace bude muset strávit noc ve mětě z kostí, ale i tam ho dokáže najít Valentine. Pomocí svých poskoků zabije mlčenlivé bratry a ukradne meč smrti, čili druhý ze tří nástrojů smrti. Konzulka toho však nenechá a Jace svěří do péče mocného čaroděje Magnuse Banea. Jace s Magnusem proti domluvě opustí dům a jdou k Lukovi domů, aby lépe pochopily co Valentine chce. Netuší však, že je konzulka všude. Jaký trest čeká Magnuse a Jace za porušení dohody? Jaké city se probudí v Magnusovi a Alecovi? Bude Simon tím kým býval? Podaří se Clary probrat svou matku Jocelyn?





Tak snad se článek líbil a omlouvám se za nenačtené obrázky a chyby.... Tak adios u dalšího článku :D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.