Nelíbí? Tak to sorry.

Jak šel čas, aneb tajemství se odkrývají

Zdravím! Nebudu se ptát, jestli si mě tu ještě někdo pamatuje, nebo ne. Neměla by to smysl. Přeci jen náš svět ovládl Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter... a mnoho dalších. Já sama sem zajdu zřídka kdy. Taky mám svůj vlastní život, který už nezávisí na HPD. Proto ale tento článek nepíšu! Poslední dobou píšu takovéto články a ráda bych z toho udělala menší nepravidelnou sérii, kterou si doufám oblíbíte. Teď ale jdeme na to! Tady je článek "Jak šel čas, aneb tajemství se odkrývají", ve kterém se v krátkém představení všech mých článků dozvíte, co se dělo v zákulisí těchto skvělých děl. :D


#1 Mám odejít

Bože, tenhle článek je absolutně o hovně. A proč? Ptala jsem se vás, jestli mám z HPD odejít, nebo ne. Vůbec nechápu tu pointu článku. Možná jsem si chtěla masírovat ego, kdo ví? Každopádně jsem byla celkem malá holka, co si myslela, že internetoví kamarádičkové jsou všechno na světě. Omyl, nejsou. Předem se omlouvám mladší generaci, jestli jsem zničila jejich představy o internetových kamarádech. :)


#2 Žena - horror

Jsem byla jako dost drsná, že jsem psala hororry. Jako vážně, někdo na ně doteď nekouká, protože by hodil bobky do gatí. Jen škoda, že to nebylo z mé hlavy... teda bylo, ale jen napůl, chápeme se. Byla to nějaká story z Bravíčka, nebo tak a já jako drsný nadějný spisovatel sedla k počítači a nahned vytvořila krutopřísný příběh, z kterého se všichni pokakali strachy.


#3 Kamarádka 10-12 let

Tohle mě nutí přemýšlet nad tím, jako moc velký autista jsem byla, když jsem zde hledala kamarády jako v nějaké seznamce. Neříkám, že kamarádi nejsou fajn, to jsou, ale prosím vás... váš blog není seznamka. Nebuďte jak já, okey?


#4 Taneční akademie

A tady začala má fetish na seriály. Taneční akademie byla prostě život, ale nikdy jsem jí neviděla celou. Tohle jsem také nejspíš psala po zhlédnutí jednoho random dílu z celého seriálu. Je až vtipné, jak jsem se přes Taneční akademii dostala až třeba k takovému Chernobylu, nebo Schindlerovu seznamu. Byla jsem divná asi.


#5 Moje skupina

Tady vznika celkem fun story. Zrovna tento článek je o skupině na téme Hunger Games. Nic proti, HG je fakt skvělé, ale jako malá jsem tomu absolutně nemohla rozumět, co si budeme. Fun story je v tom, že tam nikdy nikdo nepřišel a tak jsem skupinu smazala a vytvořila další na další téma, kam samozřejmě taky nikdo nepřišel. Kdo by tam taky chodil, žeee. Takže jako já a nějaké skupiny zde... nikdy.


#6 Otázky

Další článek o ničem. Ve finále jsem vám tam napsala, že se mě pod tímto článkem můžete na cokoliv zeptat. Nevím, kde ten článek nechal pointu. Protože sakra... proč? Žádná celebrita jsem nebyla, ale asi jsem si to očividně myslela.


#7 Halloween - horror

#drsnáspisovatelka2, samozřejmě je to zase z Bravíčka, jak jinak. Ale to téma! Halloween prostě... doteď z toho kadím strachy vždycky na Halloween, co kdyby zase vypadla elektřina a WiFi by fungovala?


#8 Baletka - horror

Normálně horrory jsem jela. Akorát ani jeden nebyl z mé hlavy. Prostě nepochopíte. Ale musím říct, žže tenhle zní fakt drsně! Ale není,


#9 Pád z koně

Tak to je tady ta nejvíc funny věc asi. Když ono by to bylo jako good drama jo, ale faktem je, že jsem nikdy na koni nejezdila. Hoši, fakt nikdy, možná jen na pouti. Ale musím říct, že ten smysl pro drama mi zůstal doteď.


#10 Nejlepší hry na mobil a tablet (1.díl)

Celkem mě děsí, že to bylo na víc dílů, ale k tomu se jistě dostaneme. Jako upřímně, dneska vám dobré hry doporučí reklamy, nebo google sám. Takže tohle absolutně ztrácí smysl, ale zároveň je to zatím ta nejlogičtější věc, co tady je.


#11 Nejlepší písničky (1.díl)

Jako to samé jako u těch her. Prostě jsem vypsala seznam písniček, jako seznam na nákup a bylo mi jedno, že jsem některé neměla ráda, nebo je ani neznala. Prostě jsem kopírovala random žebříček.


#12 Blog

Teď si radši sedněte, protože to je strašně důležité! Změnila jsem si jméno blogu na "I LOVE HPD13". Prostě bez toho byste nemohli žít. Prostě odpad celého mého blogu tento článek.


#13 Nejlepší hry na mobil a tablet (2.díl)

A je to tady, máme tu druhý díl! Tohle asi ani nijak zvlášť komentovat nebudu, prostě random list na nákup a sem tam můj názor na ty hry.


#14 Pozor!!!!

Že to zní drsně? To ano! Hotový konec světa! Talking Angela je sledovací aplikace plná pedofilů, kteří tě vysledujou a někde tě unesou a... nebudu pokračovat. Jsou tu i mladší generace. Ale chápeme se, tohle ztrácelo smysl.


#15 TEST - seriál (1.díl)

Jako u hororů. Prostě jsem si otevřela nějaký Bravíčko a řekla si: Jooo, tohle bude trhák! Tak jsem si zkušeně sedla k počítači a celý test bezmyšlenkovitě opsala. Divný, že na to ještě nikdo nepřišel, ale teď už to víte.


#16 Jak měla skončit první část Hunger Games?

Tady je zase má fetish na HG... prostě jsme viděla nějaké animované video a hned jsem ho musela sem napsat. Prostě... nechápu své mladší já. Měla jsem v hlavě úplně vygumováno.


#17 Nuda

Aaaa, název byl výstižný. Tento článek by vás doopravdy unudil k smrti. Divím se tomu člověku, co dal jeden palec nahoru. Prostě... what? Zničil sis život, že jsi četl mé cancery!


#18 Ohnivé peklo (1 a 2)

To byla mnou psaná povídka, která měla víc částí a tak už jí tu ale nebudu víckrát zmiňovat. Pokud jste si mysleli, že to už možná bude něco originálního, tak jste se spletli. Jednalo se o jeden díl ze seriálu Medicopter 117 (doporučuju ho vidět) a já si to opět trochu poupravila. Jako vždy.


#19 Neopatrnost v Aquaparku Liberec

Asi si ještě pamatujete, jak to toho jednoho týpka vtáhlo do té šachty a on se utopil. Tak o tom tento článek je. Absolutně nepotřebný, protože Seznam.cz známe všichni a o tomhle už každý z nás aspoň jednou slyšel.


#20 Můj blog, moje story. Nelíbí, tak to sorry?

Tak už víte, kde sevzal název tohoto blogu? Bylo to drama s nějakýmá tejpkyněma, ale aspoň to k ničemu efektivně přispělo. Třeba ke změně mého názvu blogu, který je celkem výstižný, nemyslíte?



A jelikož by to bylo mega dlouhé, tak to dnes utnu tady a snad se dočkáte dalších dílů. Jen vám poprosím, berte to s rezervou. Jsem takový komik někdy, tak mé kecy neberte moc vážně, díky! xd

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.