Nelíbí? Tak to sorry.

Jak šel čas...

Zdravím vás u dalšího článku. Dneska to bude článek spíše nad zamyšlením, protože teďka poslední dva dny jsem si prohlížela svůj blog, blogy jiných lidí a zjistila jsem, že se to zde celkem mění. Přišla mladší generace, která začala střídat nás starší, ale nebojte se. Nás hvězd se nezbavíte. :D Každopádně doufám, že si článek užijete a jdeme na to.



1. Moje začátky

No,co si budeme. Tento blog už leccos zažil. Najdete zde různé testy, hádanky, typy, zajímvosti, názorovky, rozhovory, příběhy a horory...a všechno možné. Není divu, že toho je tolik, když jsem začala nějak v roce 2014, tudíž 5 let zpět. BTW bylo mi 9 let kdyby to někoho zajímalo. Když se na to teď zpětně podívám, nezbývá mi nic jiného,než si plácnout ruku do čela. Byla jsem absolutně negramotná... psala jsem začátek věty s malým písmenem, věty moc nedávaly smysl a prostě celý te článek byl cringe. Neříkám, že tomu není i dnes, ale toto má aspoň nějakou úroveň, ne? Doufám...


2. Dnes

Myslím si, že dnes jsem tedy na vyšší úrovni, než jsem byla jako malá. Přeci jenom vím o pravopisu a gramatice více, než předtím. Aj ty články dávají větší smysl než tehdy.


3. Aktivita

Podle mého nejsem jediná, co si toto myslí. Postupem času to tu začíná upadat. Lidé raději píší na Wattpad, nebo si zakládají vlastní blog. HPD vystřídal Facebook, Instagram nebo Discord. Tudíž aktivita klesá a udělat takový rozhovor... to je skoro umění.Pamatuji si, jak zde byli skoro všichni aktivní. To byly zlaté časy.


4. Blog kolem nás

Jak jsem již psala na začátku. Tentokrát blog začala psát ta mladší generace, která to tu drží nad vodou. Sice jsou některé články špatné, ale když se podívám na sebe v jejich věku... byla jsem to samé, takže bychom je nikdo soudit neměl. Vskutku je to i roztomilé.


5. Problémy

Problémy... to je kapitola sama o sobě. Vejdeme do síně slávy a vidíme všude samé problémky. Je to hezké, že se chcete svěřit, ale na jednu stranu bychom si měli uvědomit, že jsme stále na internetu a i zde toho může kdokoliv využít.



Tak já doufám, že se vám článek líbil a uvidíme se u dalšího článku. Tak ahoj.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.