Nelíbí? Tak to sorry.

Fantom opery

Ahojky dnes jsem tu po druhé. Rozhodla jsem se vám něco napsat o tom jak jsme byli včera na Fantomovi opery.


Já  nemám slov. Tak krásnou podívanou jsem ještě nikdy neviděla. Samozřejmě po divadle jsme si ihned objednali vstupenky na ples upírů. Prostě super. Nádhernej velkej lustr, který visel  přímo nad naší řadou. A blikal do ritmu téhlé písně.

                    

Omlouvám se, že je to tu třikrát, ale když jsem mačkala enter, tak se to zkopírovalo. A nejde to vymazat.


          Vtipná scénka

Když při téhle písničce šla Kresten a Fantom po schodech, tak Kresten zakopla a spadla na Fantoma. Nw čemu, ale Fantom se začal, tak hlasitě chechtat a při tom se, tak ksichtil, že jsem já a sestra dostaly záchvat smíchu. Lidi se na nás otáčela, ale my se řechtali dál. Když se Kresten vzpamatovala a koukla Fantomovi do obličeje, tak málem spadla ze schodů když viděla jeho ksicht. Potom se začali smát už úplně všicni i dokonce Kresten. Scénka se opakovala a já měla co dělat, abych nevybuchla znova.


Doufám, že trochu pobavilo a moc se omlouvám za ty videa. Tak ahoj příště.

Teri :D

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Souhlasím, po shlédnutí muzikálu jsem také neměla slov. Bohužel jsme tam byli se školou, takže jsme měli jedny z nejhorších míst na kraji a občas jsme viděli něco, co jsme neměli - třeba schovaného Fantoma, který se pak vynořil - ale stálo to za to. Já jsem obdivovala úplně všechno, od zpěvačky, která v písni Phantom of the opera skvěle zazpívala nejnižší tón, ale také i ten nejvyšší - wow, takový rozsah; přes skvělé herecké i taneční výkony, po scénografii. Líbilo se mi, jak to bylo geniálně promyšlené, do teď přemýšlím o tom, jestli byla ta loď, na které vezl Fantom Kresten, na kolečkách, na magnet, nebo jak to udělali, že se pohybovala. A ten lustr, jak vyjel... bomba! Teď jsem trochu hodně projevila své emoce... Jsem moc ráda, žes na tom byla, protože to je tak úžasně zpracované, že to za to stojí smajl

SagkaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

RainbowBoom(Bradavice)

Sagka: Já nad tou loďkou ani moc nepřemýšlela,protože jsem byla unešena jak to bylo krásné = 3 Byla jsem tam ke svým 10 narozeninám a doteď si zpívám falešně "Maškarní" = )

RainbowBoomTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.