Natalka d

Vysvědčení

Ahoj! Zítra je vysvědčení. Mám samé jedničky.  Den vysvědčení je vždycky čas plný napětí pro ty, co neví, co dostanou za známky. Je to taky den těšení se na prázdniny a den loučení. V tenhle den se dá podnikat spousta věcí. Např. se můžete podívat do svého města nebo vesnice nebo můžete jít na koupaliště pokud ho máte blízko. Je to prostě poslední den školy a to je na tom nejlepší. A co vy, co budete mít na vysvědčení? Bude to prostě super. Každý donese dárek třídní a třídní toho má vždy hodně. Vždycky jdeme svátečně oblečení a až skončíme, tak jdeme se loučit s deváťáky a tleskáme jim.

 Tipy na výlety na prázdniny: Zámek Červená Lhota, zámek Vranov nad Dyjí, hrad Bouzov, zámek Valtice, zámek Lysice, město Třeboň a zámek, vodní mlýn ve Slupy, zámek a muzeum Lednice, pevnost poznání Olomouc, hrad Bouzov, Aqualand Moravia, Starý zámek v Jevišovicích, Moravské zemské muzeum Brno, zoo Zlín, zoo Jihlava, zoopark na Hrádečku Horní Pěna, město Jindřichův Hradec, Vida science centrum Brno, Město Praha, atd.

 Aktivity na prázdniny doma : Udělat si nějaký nápoj nebo jídlo, zahrát si hru Hledání pokladu, učit se novým věcem, zpívat si, tančit, být na hpd, pokud máte bazén, tak máte vyřešeno, a další.     Užijte si vysvědčení     a prázdniny a ahoj !

   Ukázka vysvědčení( stáhla jsem ho zrovna na netu.)

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.