Natalka d

Náznaky

Ahoj!!! Dnes tu bude příběh o náznacích šikany. Příběh je psaný podle skutečných událostí akorát nahrazená jména jinými,aby nebyli použité osobní údaje proti někomu. To je asi vše a můžeme jít na příběh.


Vstanu, stejné ráno jako každé jiné a vyrazím do školy. Jsem tam dnes dříve než obvykle,tak ještě projedou před testem pár slovíček.  Najednou jde kolem Lukáš kluk,který se mi líbí. Tak se navzájem pozdravíme,protože jsme kámoši. A jdu se dál učit. Najednou přijde moje spolusedící a bf Hana. Tak se pobavíme a je hodina. Ostatní už sedí v lavici a píšeme slíbený test. No na jazyky jsem dobrá,tak se nemusím stresovat. Po hodině přijde ke mně můj spolužák Adam a začne mně nadávat,řeknu mu ať toho nechá,ale nezabírá to. No nic,tak jdu dál normálně na další hodinu. Máme fyziku a děláme pokus jelikož jsem nešikovná tak zaseknu své věci do odměrky a Adam na to upozorní a všichni kluci se mi začnou řechtat,jak prominutí chce se mi brečet,ale slzy zadržím a Hana mi pomůže věci vyndat,přijdu se omluvit učitelce a předávám jí odměrku.Po škole jdu domů,najím se,naučím a dělám si,co potřebuju.  Další den škola,zase mě Adam se svým kámošem otravují nebo něco dělají,když jsem to jednou řekla učitelce,která nás v tu hodinu učila,tak jsem byla za trapnou pro ostatní spolužáky,i když se mě samozřejmě zastala. No a takhle to teď chodí třetí měsíc,pořád mně něco dělaj hlavně Adam. Už to nedokážu vydržet,dělám doma scény,aby s tím něco udělali. Blíží se rodičák (pro mě=blíží se vysvobození,hurá.) Mamka to teda řekne třídní už dříve,ale co. Jen si je třídní vyslíchala i mě a už přestali díky mámě a třídní. Už nemám peklo,bavím se dál se svými kamarádkami a kamarády,učím se a užívám si školního léta,i když se občas něco pokazí.

        

To je celý, ahoj!!!

Komentáře

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Vydala si nový článek a já ti ho zkritizovala, čekala jsem na odpověď, ale zjistila jsem že si ten článek radši srabácky smazala než aby jsi na na můj komentář odpověděla. Chtěla jsem ti napsat do zpráv jenže mě máš (pro mě z neznámých důvodů) v bloku. Takže ti píšu sem.
A taky dík za mínus u komentáře v síni slávy. Jakože... vidim kdo mi dá mínus, takže nevim co sis od toho slibovala, akorát jde teď vidět že tě ten komentář z minulého článku asi hodně nakrknul smajl

Jestli pak smažeš i tenhle článek? smajl

josefaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

koala01(šibe,šibe,šibe nám)

natalka d: chce abys jí vylízala kundičku a pak s ní a velkym dildem šla do vany kde bys ji pořádně vymrdala a pak bys jí ho strčila i do zadečku což ona moc ráda a nakonec by melě tak silnej orgáč že by byla paralizovaná do konce života

koala01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Divila bych se, kdyby s tím učitelky něco dělali. Když mě jednou na základce zmlátili u popelnic tak jsem za to podle učitelek mohla já.

Quasinka 224To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.