Natalka d

Tipy na hlídání dětí

Čau!!! Rodiče vám řeknou, že půjdou do obchodu a vy máte hlídat mladšího sourozence, znáte to? Ale nevíte si rady, jak to udělat pokud to, tak je, tak tohle je článek pro vás.

1.Nehádejte se s nimi a chovejte se k nim hezky

Pokud chcete, aby vás poslouchali, nesmíte být na ně nepříjemní, jinak určitě víte, že vás nebudou chtít poslouchat.

 

2. Obsluhujte je

Mají hlad či žízeň? Nenechte je chodit si pro pití a jídlo. Připravte jim to, budou vám za to vděční a budou si vás více vážit.

 

3. Zabavte je

Hlavní je, aby se nenudili, třeba s nimi hrajte hry, i když vás to nebaví nebo jim pusťte televizi, ale pokud je necháte se nudit, tak budou zlobit a může se jim něco stát, ale vy máte za ně zodpovědnost, ne oni za sebe, takže když se jim něco stane, tak dostanete výprask vy, protože jste starší.

 

4. Neberte to jako povinnost

Když to nebudete brát jako povinnost, tak se vám to bude více líbit a zpříjemníte si to, taky to můžete brát jako praxi a může vám to pomoct k výběru budoucího povolání pokud ještě jste si ho nevybrali.

 

5. Udělejte diskotéku

Budete to bavit, jak vás, tak i vašeho svěřence

 

 

6. Uspěte je

Pokud usnou můžete si na chvilku dělat, co chcete. 

 

7. Učte je něčemu novému

Když je něco nového naučíte, tak budou zase něco umět do předu a bude se jim to v životě hodit. Taky se to nebudou učit, tak těžce jako jiné děti jelikož už to budou umět.

 

Takže mějte se dětsky. Ahoj!!!

 

 

Komentáře

JackOscar

Arrangement is not constrained to crisis numbers and sensitivity checks. A few dangers may fall under your radar when anticipating your own. Converse with experienced sitters and kid safety or sitter instructional class to understand a wide range of keeping an eye on.
Web Design Company

JackOscarTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.