Natalka d

Tip na seriál

Svätý Max 

Seriál o zlodějíčkovi, který uteče z Prahy do Kralovan a stane se farářem a pomáhá lidem, jeho mladší bratr ho dostává do problémů a dluhů. Komediální slovenský seriál. Docela se mi to líbilo, škoda, že to nedávají v ČR, ale je to dostupné na Voyo a dávají to na Markíze , rozhovory můžete najít na stránkách Markízy.


https://www.markiza.sk/uvod


Určitě doporučuji se podívat, je to legrace a je tam ta dynamika, kterou člověk hledá. Hrají tam i naši herci, třeba Vincent Navrátil- je to syn Veroniky Žilkové,naší české herečky, která vyučuje na konzervatoři.


Martina Zábranská- původně vystudovaná manažerka, je to její první velká seriálová role. Nebo třeba Adam Mišík, syn slavného otce Vladimíra Mišíka, herec a zpěvák, taky trochu dabér. Jejich předkem byl John Gaughan,který bojoval za 2.světové války a Alžběta Gaughanová byla zdravotní sestrou a pracovala pro evropský Červený kříž.


A pokud nemáte Markízu, ani Voyo, tak zatím první dva díly můžete najít na ulož.to, pokud si je stáhnete, ale záleží jestli budete mít dobrý formát, osobně preferuji avi.


Seriál se natáčel na Slovensku ve Skalici, prý tam dělají komparz i místní obyvatelé. 

Seriál je od 12 a více let, věřím, že už většina z nás překročila tento věk,už myslím že tu není ani moc těch dvanáctiletých a třináctiletých, že tu jsme spíš holky kolem osmnácti až dvaceti- dvou. Seriál doporučuji všem, co mají rádi komedie, detektivky a trochu té romantiky.

Tak přeji všem krásné blížící se jaro.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.