Natalka d

důvody proč úspěšní lidé mají občas špatné známky

Čau!!! Dnes to bude takový článek převážně pro žáky zš a sš. Budeme probírat důvody proč i šprti mají špatné známky. Samozřejmě se to nemusí týkat všech, ale určitě se někdo v tomhle najde.

1.Nestihli se naučit.

2.Prostě je to nebaví nebo to neumí.

3. Jsou přepracovaní z toho učení.

4.Stresují se, protože jsou závislí na jedničkách a prostě je chtějí a co kdyby nebyla? Buď budou z toho naštvaní a nebo se budou bát rodičů.

5. Mají svůj den (prostě se to jinak říct nedá, nejsou pozorní a vidí se v jiném světě, ano dokonce i šprti to, tak mají, do 5.třídy jsem byla šprt, nyní už nejsem)

 6.Nevyspali se (ano to může být taky příčina)

 

7.Mají nějaký psychický problém(např. láska, šikana, atd., i když láska není psychický problém, ale i tak může dost bolet).

8.Učivu nerozumí. 

Tohle jsou ty důvody pokud znáte ještě nějaký, tak můžete samozřejmě dodat v komentářích jestli chcete. Důvodů je určitě strašně moc a než bych vyjmenovala všechny důvody, tak bych tu musela sedět hodně dlouho asi řadu let. No jo teda jestli chcete něco dodat v komentářích, tak můžete.

 

 Následuje citát.

 

 

A to je všechno. Čau a těšte se na další článek!!!

 

 

 

 

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Jako šprti se označují lidé, kteří sice nejsou moc chytří, ale tak nějak to vynahrazují svou snahou...
Upřímně, tento typ lidí zrovna nemusím. Přijdou mi prostě otravnísmajl
Jsou to neustálé dotazy ohledně probírané látky, přičemž na většinu z nich opravdu nevím odpověď a neovlivní to ani fakt, že do mě dotyční budou několik minut vytrvale hučetsmajl A když už mě nemůžou otravovat v realitě, tak aspoň po messengru, že ano...

Mám relativně dobré známky, takže jsem zřejmě i kvůli tomu terčem takovýchto lidísmajl To ale neznamená, že bych se nějak moc učila. Většinu toho prostě pochytím ve škole. A když už se učím, tak většinou o přestávkách a volných hodináchsmajl

Každopádně, rada pro tzv. šprty... Pište lidem, jen když je to opravdu nutné. Nemusíte se ptát na každou blbost. A když už potřebujete vysvětlit látku, tak se neptejte na konkrétní otázky, prostě si ji nechte vysvětlit odznovasmajl Je to snazšísmajl
Jinak vás za chvíli budou všichni ignorovat a vyhýbat se vámsmajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.