Natalka d

Silvestr a Nový rok

Ahoj!!!

Dnes to bude Silvestrovský článek jelikož zítra je Silvestr. Někteří si dávají na Silvestra Novoroční předsevzetí. Mé novoroční předsevzetí bude asi zbavit se šikany a nebo zhubnout. ( spíše to druhé)  A co vy? Máte nějaké předsevzetí? A teď pryč od předsevzetí, nyní se budeme věnovat občerstvení. Většina z nás jí na Silvestra chlebíčky, očka, brambůrky a mnoho dalších pochuti, náhle mě asi ukamenujete, protože nemám ráda chlebíčky ani očka. Já si dávám brambůrky, šampus a mamka mně dělá slaninové tyčinky z listového těsta, prostě uválí listové těsto ve tvaru tyčinek, dá na to slanina a upeče to. ( myslím, že nějak tak to dělá možná jsem vynechala nějaký detail)  A to bude z občerstvení vše a budeme se věnovat zábavě. Takže určitě se můžete dívat na televizi, určitě toho bude hodně, když bude ten Silvestr. Já osobně doporučuji stanici ČT1, protože tam bude toho hodně, ale taky nezapomeňte se dívat i na jiné stanice jelikož tam toho bude také hodně. A kromě televize se můžete dívat na ohňostroj nebo ho i dokonce pouštět a nebo taky petardy, ale ty si myslím, že jsou skoro k ničemu, protože to jen hodíte bouchne to a jinak nic, vůbec to nesvítí na obloze, takže je to k ničemu a můžete se akorát zranit, ale i u ohňostroje se můžete zranit ani jedno ani druhé není bezpečné, ale pokud jste doma, tak to bezpečné být může, když vám to někdo nehodí na dům. Dále můžete třeba hrát deskové hry, ale ty jsou spíše pro menší děti. A hlavně nezapomenout na půlnoční přípitek.

 

 

Silvestrovská zkouška z dějepisu v roce 2010

 

                                               Vtipy

Vtipy 

 

 

Tak po Silvestru přijde Nový rok 2020. Na Nový rok by se měla dávat k obědu čočka pokud chcete být bohatí. A jinak přeji krásný Silvestr ať si ho užijete a taky vám přeji šťastný Nový rok 2020.

 

 

 

 A na zdraví!!!

Komentáře

sophia cookieVIP(Milujeme Soy Lunu a její ...)

Já osobně petardy a ohňostroj nemám ráda. Musím přiznat, že je to pěkná podívaná. Ale ten hluk, s ním spojený strach zvířat a znečišťování vzduchu a všeho jiného za to nestojí. Můj názor, nechci se s nikým hádat. A vůbec ne, abych četla argumenty jako na Facebooku. Například : Jeden den to ta zvířata nějak přežijí.
No jo, pejskaři by to zakázali, ani si po svých psech neumí uklidit výkaly a já do nich šlapu.
Dřív ve válce psi chodili kolem vybuchujících granátů a nosili v puse zbraně.
Já musím taky celý rok poslouchat štěkání od psa.
Žijí snad na náměstí zvířata?
Jinak přeju všem šťastný Nový rok. smajl

sophia cookieTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.