Natalka d

Podzimní rovnodennost a podzim

Čus!!! ( sorry prostě jsem si nemohla pomoct)

Takže dneska vám povím o podzimní rovnodennosti a podzimu( trochu), doufám,že se vám to bude líbit.


Varování: článek není vhodný pro ty ,kteří nesnáší podzim( přímo doslova) a taky nezaručuju,že se nerozbrečíte nad tím,že končí léto. Takže shrnutí: nedopručuj pro ty,co nesnáší podzim a pro slabé povahy. Takže jsem to uvedla jasně,takže za to neručím a nemůžete si ztěžovat. Já vás varovala.



Užijte si článek!!!




Podzimní rovnodennost


Takže zítra je podzimní rovnodennost. Může být 22. nebo 23. září. Je to první podzimní den. Takže zítra začne podzim. Budou kaštany,listy se zbarví a budou padat ze stromů,takže stromy budou bez listí,taky na výzdobu se chystám,podzimní svátky,oslava narozenin mé sestry a mě,možná koncert a další podzimní radovánky,možností je spoustu,jen se musíte vrátit do duše dítěte a máte vyhráno,užijete si celý den. A jak oslavíte podzim? No prostě podzimní radovánky,oslavy,svátky,výzdoba a koupit si něco na sebe. To budu dělat já. A co vy? To je jen na vás. Můžete se podělit v komentářích. 

Takže užijte si první podzimní den a rozlučte se s babím létem ( dneska je Den bez aut a skoro všichni jezdí autem) a Čauves.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.