Natalka d

Jak posílit imunitu

Good afternoon!!!

Nebo pro ty, co neumí anglicky: Dobré odpoledne!!! Takže jelikož je chřipková epidemie lidé se snadno nakazí chřipkou, protože nemají žádnou imunitu a proto vůbec vznikl tenhle článek, abych vám ukázala, jak posílit imunitu, aby vás hned všechno nesejmulo. No víte, že chřipka není moc příjemná a proti novému druhu  chřipky zvané koronavirus není v ČR lék. Ale nechci vás strašit pokud budete mít imunitu a budete dodržovat hygienu je velká pravděpodobnost, že koronavirus nedostanete, takže žádná panika. Jasný?

 Nyní jdeme na to, jak posílit imunitu, žádné zdržování snad vám článek pomůže a pokud ne, tak se omlouvám.

 …………………..………………………………………………………………………………………………………...

Abyste měli imunitu měli byste chodit ven, otužovat se, pít denně nějaký vitamín např. Celaskon. Dále by se mělo jíst hodně ovoce a zeleniny ještě nesmíte opomenout ani luštěniny, vejce, mléčné výrobky, maso. Prostě bílkoviny. A už se ptáte, co mám jíst k obědu, když bych měl jíst ovoce a zeleninu. A já vám na to odpovím: ,, Bramborák, Knedlo-vepřo-zelo, Guláš, Špenát, Koprovka. Ale někteří lidé něco nemají rádi, já třeba nesnáším Špenát. Nemusíte jíst nutně vše, co jsem vyjmenovala, ale můžete si třeba dát každý den jedno ovoce nebo jednu zeleninu, je to na vás, hlavně to kombinujte a nezapomeňte na ty složky, které jsem vyjmenovala předtím respektive luštěniny a bílkoviny, hlavně ovoce a zelenina, nemusíte jíst všechny druhy, vyberte si jen ty, které vám chutnají. Hlavně všeho s mírou, nepřehánějte to.

Potřebujete tedy vitamín C.

A jak získat vitamín D? Ze Slunce, z ryb a mnoho dalšího.

 

A písnička o imunitě.

 

 

Teď vám sem dám video o tom, jak funguje naše imunita. Bude to formou obrázků.

 

 

 

 

A vaše oblíbená část tedy vtipy.

 

Tak, to byly vtipy.

 

 

Zajímavost:Mazlení odstraňuje deprese, zmírňuje úzkost a posiluje imunitní systém. Polibek zvyšuje imunitní systém a snižuje stres.

 

 

 Chcete zjistit zda máte problémy s imunitou?  Pokud ano klikněte na tento odkaz

 

 

 Tak to je všechno. Mějte se hezky a čau!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.