Natalka d

Parodie první školní den

Ahoj!!! Dneska tu mám pro vás parodii na to,jak asi bude vypadat náš první školní den. Zase po dlouhé době jdeme do školy 1. září, většinou jsme chodili později. Tahle parodie je brána jako vtip, takže to neberte vážně prosím, pokud by někoho článek mohl zblbnout, tak prosím ať tenhle článek opustí, ale ostatní zůstaňte.Totiž už nebudu zdržovat a jdeme na to.




Přijdeme na školní dvůr slavnostně oblečení a budou nás vítat,pak půjdeme do své malé mučící místnosti a budeme poslouchat,kdy dostaneme rozvrh mučení a časů,kdy se bude vykonávat. Také nám poví,že půjdeme někam,víte kam. Že nás prostě nikam nevezmou. Také nám řeknou,kdy dostaneme tvrdé polštáře(učebnice) a jaké pergamenty a pera si sehnat. Také budou po nás chtít pytel na brambory(pytel na tělocvik) a rybářskou síť na ven a do nejhorší mučící místnosti. (Oblečení na ven a do tělocvičny). Také po nás budou chtít pomůcky do mučení čmárání.(pomůcky do VV). Jediné pozitivum je,že si vybereme, s kým se necháme mučit.(s kým si sedneme.) Co třeba s naší kamarádkou,která zná mučení fyzika? (Předmět fyzika)


Alespoň budeme mít laborky(laboratorní práce)za jedna bez námahy. Budeme všichni v jedné mučící místnosti. I s těmi hroznými mučedníky, kteří si dlouhou chvíli zkracují nadávání jiným mučedníkům při oddechu. ( Hrozní spolužáci, kteří si dlouhou chvíli zkracují tím, že o přestávce někomu nadávají, většinou jsem to já, ano dva roky na mně zanechaly následky.)  Ale mně mučení tolik nevadí, záleží jaké to mučení je.( Nevadí mi učení, záleží jaký je to předmět.) 


A až nám vše řeknou, budeme moct jít vystrašení z toho, jak nás budou mučit domů. Musíme si přeci užívat poslední chvíle normality než se z nás stanou poskoci. Záleží, jak kdo, já jsem vždy ten největší poskok kata. Ale u nás je většina katů v pohodě, nejsou, tak hrozní musíte se na to podívat z jiné perspektivy.( kat- učitel, většina učitelů není, tak hrozná, jak si myslíme, musíme se na to podívat jiným pohledem)




Tak,co líbila se vám parodie? Jestli ne,tak nevadí. Klidně napište, co byste chtěli za článek. Ve školním roce nebudou články často, protože se budu muset taky učit, ale nebojte, až budu mít možnost, tak určitě něco napíšu.


Tak to je všechno a ahoj!!!

Komentáře

Kajka.V.

Budeme to muset zvládnout, mučení není jen tak, hlavně letos končím až v půl jedny omg bude to peklo já se pujdu kamaradit adi04

Kajka.V.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

adi04VIP(ANIME!)

Už se vidím jak přijdu poprvé do třídy... Jediná věc, která mě uklidňuje je to, že tam nebudu jediný člověk bez kamarádů. Taky jsem si jistá, že se na té škole jednou ztratím.
Navíc bude docela otrava shánět učebnice a ještě horší bude vstávat o hodinu dřív a stíhat autobus v sedm.
Budeme to prostě muset všichni nějak zvládnout, no.

adi04To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Kajka.V.

adi04: Budeme to muset zvládnout, mučení není jen tak, hlavně letos končím až v půl jedny omg bude to peklo já se pujdu kamaradit adi04 (klikni pro editaci)

Kajka.V.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.