Nadpřirozeno-Draci

Dračí krev VLKODLAČÍ POUTO

Dobře dostala sem 1x+ :) a nová serievzačíná!! 
                                                                           Vlakodlačí pouto
Všichni víme že vlkodlaci mají svou smečku a tu nikdy neopustí pokud nejsou mentálové proto mají i svého vůdce. Naše smečka byla z rodu Weer Wolfs (vír folfů) Vůdce byla aragen - šesnáctiletá vlkodlačice co chtěla víc.Jednou večer  když už se schylovali k lovu přišel jeden "Týpek" vypadal jako normální dokud na něj Aragen nezaůtočila  přičemž "Týpek" použil vlkodlačí superrychlost a během mrknutí okaa byk na druhé straně tábora.Aragen se tedy zeptala": "Kdo jsi a co nám chceš?"

Statný vlkodlak odpověděl : Weer Skyn, a chci se k vám přidat." "COŽE?!" ihned zařvala Drell - Aragenina sestra které bylo 14. Weer Skyn řekl jen "Stačí mi říkat Skyn když už. Že Aragen? co kde je?" Drell hned vykřikla "PANE BOŽE!!!" A s rychlostí větru vletěla do lesa a Skyna nenapadlo nic lepšího než za ní pospíchat.Nakonec po dlouhém lovu Drell ji našel plačící na kládě u útesu "Dračí útes".

Skyn ji k ní je přisedl.Pár minut panovalo ticho než Skyn řek "Jak se máš? " A Drell vykřikla "Ty hajzle!" a chtěla skočit z útesu,ale Zabránil jí v tom hlas který slyšela každý den,každé ráno,každý lov, Byla to Aragen. Klidně mluvila "Skyne? Jsi to ty?" "Ano sestro" Odpověděl Skyn. Drell se podivila a po chvíli přiběhla k Aragen která měla slzy v očích, nejspíš to byli slzy štěstí. Skyn k ní přišel a povídal že to neměl nějak extra lehké."Tu noc co jsem zmizel mě unesli lidé,chtěli mě zabít ale já se ubránil." "ale proč ses už nikdy nevrátil??" Řekla Aragen. " Zmizeli ste...  ten den co sem se blížil vesnicí jen sem zahlédl Ocas malého  vlčka... po chvíli sem se k němu vydal ale znáš lidi... Další boj ale tentokrát teklo tolik krve že jsem se neovládnul ,zvířecí zvyky... znáš." Aha." Drel vykřikla "HEJ co setu sakra děje?!"
                                                          Pokračování příště...
Pzosím ohodnoťte příběh palcem nahoru a nebo zanechte koment za obojí budu ráda :) a jak sem říkala... Pokračování příště! :D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.