Nadpřirozeno-Draci

Dračí krev VLKODLAČÍ POUTO | díl 2

Drell vykřikla "Hej,co se tu sakra děje?!"nacož jí ihned Aragen odpověděla "No,pozdrav svého bratra!"
"Čus"Viřval si hlasivky Weer Skyn."Ahoj no...." Drell asi po 5 vteřinách."Aragen?". "ANO?". "Je tu jedno děvče - no jinak ,si tetička!"."COŽE?!"Vykřikli na ráz - jedna s úžasem druhá se zděšením.Překvapivě ta s úžasem byla Drell - měla doslova jiskru v očích a hned to vyřvala přes polohu celého lesa.(Mimo příběh chci sem dávat smajlíky ale je to knížka.... no ne ale kdo to řeší? :D Navíc do pozadí poslouchám písničky :) )
Po vyřvání svích hlasivek se opět nadechla a Weer Skynovi oznámila "A kde je ta dívka a to dítě, ne že by mě to zajímalo ale ..... prostě kde je?!".Weer Skyn jí nabídl Terapeuta při čemž si Aragen plácla ruku na obličej a zaumlala "To neměl dělat , jsme mrtví."Jak předpověděla tak se stalo , Drell vykřikla přes celou zemi dokud jí Aragen nezašeptala do ucha :"Jetli nepřetaneš , nedostaneš kosti k večeři!" Drell okamžitě zavřela pudu a šepotem Skynovi slíbila smrt .Aragen přišla k Skynovi a svůdně zamumlala "Ano , kdopak je ta šťastnice?". (To slovo asi neexistuje :D)Skyn řekl "Jestli ji budete chtít najít - nepřežijete to.Je démonka."
Aragen se a něj podívala a zdrhla do lesa.Drell ho vzala za ruku a rozběhla se. Pak jen Skyn dodal "Jo a je mrtvá (Démonka)
Drell Pokračovala v rozeběhu a najednou jí napadlo třeba se zvednout z tý země. Skyn jí pomohl nahoru a zašeptal si sám pro sebe : "Ten doktor není špatná volba ale ona ne bla bla.....".

                                                     Pokračování příště
omlouvám se že dnes to bylo kratší a plné rozkecávek ale vážně dlouho tu ta série nebyla tak mě napadlo prostě začít a za chvíli musím zkoušet písničku.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.