Nadpřirozeno-Draci

Five Night At Fredi´s Příběh

ČUUUUUS lidi :)))) Tu je příběh FNAF - Five Night At Fredi´s jak sem já ho pochopila - pokud by ste chtěli napsat komentář že mam něco blbě tak klíďo :) ráda se dozvím víc - OOOO Moment vy jste to to dočetly až sem?! :o dobře vy :D A ted příběh : budou tu z 1 2 3  aaaaa4 nwm a 5 neni :Dok Let´s DO THYS!!!! NOW :O

:D
1.Mike Smit - se převléknu do kostýmu "Golden Frediho " A zabil několik dětí - nwm kolik všude tvrdí něco jiného - Puppet byl první zabité dítě a bez něj y duše ostatních dětí neposedly animatroniky - v fastber PIZZERII [tam se slavili narozeniny - byli tam takoví roboti neboli animatrici] No a "Animatronici" děsili Mika - mstily sem mu že je zabil a uvěznil (1-2) 
Ve 3 Už to Mikla nebavilo nebo prečo to udělal A animatroniky zabil - rozbil nebo jak se tomu nadává.
Tím OPĚT vysvobodil jejich duše které ho následovně strašili.Už to opět nevidržel a utekl do "Save roomy" Kam animatronici nesměli - vstup zakázán :D - Ty duše tam ovšem mohly a obklíčily ho tak nemohl utéct.
Zapoměl že Animatronici do save roomy nesmí a oblékl si Kostým Spring trappa , kostám se do něj zařízl a následovně vykrvácel.Duše byli volné a tu je Miklova smrt - slabší povahy at si nepouští a song "Balons" :)


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.