MyMagicWorld

Recenze na filmy o Harrym Potterovi

Ahoooooooj, poprvé jsem viděla všechny filmy o Harrym Potterovi. Celkový dojem byl kladný tak jsem se rozhodla sem o nich něco napsat. Předem vás ale chci upozornit, že jsem nečetla knížky, takže všechno v tomhle článku bude z filmů!

Harry Potter a kámen mudrců

Tenhle díl se mi líbil asi ze všech nejvíc. Byli tam ještě malí a roztomilí. I příběh byl fajn. A pokud si dobře pamatuju nikdo hodný tam neumřel (Harryho rodiče nepočítám). Nejlepší část byla asi jak si nakupoval věci do školy a pak ty začátky v Bradavicích. Nejlepší žák Ron nebo Hermiona a učitel (ředitel...) Brumbál. Vůbec jsem nevěděla kdo je hodný a zlý tak to bylo super překvapení jak to dopadlo.


 

Harry Potter a tajemná komnata

Tenhle film byl taky fajn. Moc si z něho nepamatuju. Ten školník je ale tupý:) Nejlepší postava Ginny (byla tak roztomilá:)) nebo Ron. 


 

Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Fajn díl. Jeden z nejlepších. Líbilo se mi tam třeba to vracení do minulosti. Nej postava určitě Hermiona.

  

Harry Potter a ohnivý pohár

Tenhle díl jsem viděla jako jediný dvakrát, takže jsem tam toho víc pochopila. :) Já být ředitelkou tak Harryho do té soutěže nepošlu. Chudák Cedric Diggory!!!!!!!! Nej postava určitě Hermiona.

 

Harry Potter a Fénixův řád

Ty Harryho sny byly husté. Zase si moc nepamatuju. Umbridgeová byla hrozná!!!!!!!! Nej student Hermiona a profesorka McGonagallová.


Harry Potter a princ dvojí krve

Jak jsem tento film viděla poprvé hrozně jsem nenáviděla Snapea a ve tmě jsem se bála, že tam bude a... avada kedavrááá. Jinak fajn film ale je mi líto Brumbála! Nej postavy Lenka a Ginny.


Harry Potter a relikvie smrti 

Oba filmy byly hodně dobré, ale ten druhý se mi líbil o dost víc. Konečně happy end... i když tam umřelo hodně lidí. Nejlepší postavy Hermiona, Ginny, Lenka a profesorka McGonagallová (ten boj se Snapem byl boží).

 

Za mě super série. V některých věcech jsem se neorientovala, ale to chce přečíst knížky, což taky plánuju!

Máte radši filmy nebo knihy?

Hej då.

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Mám radši filmy, ale ve spoustu věcech s tebou nesouhlasím... smajl Hlavně "školník" a tupý? Myslíš Hagrida? Mého milovného Hagrida?! Lol. Super článek! (došli pluska..:( xd)

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.