MyMagicWorld

Psaní deníku - deník a já

Ahoj. Dnes začnu se sérií článků o psaní deníku. A rovnou začnu u sebe!

Svůj první deník jsem začala psát v osmi letech. Byl to takový růžový kroužkový blok s princeznou a psala jsem tam co jsme já a můj plyšový medvěd dělali. Napsala jsem vždycky maximálně dva řádky pod to velké srdíčko, že mám ráda maminku... a toho medvídka. :-D Pak jsem ale po čtyřech měsících do toho samého sešitu začala psát ,,normálně".

Můj druhý deník vypadal jako pařez. Psala jsem ho asi ve třetí třídě a bylo to takové mé období kdy jsem chtěla být jako kluk a byla jsem divná a nikdo mě moc neměl rád.

 

Jako další jsem psala takový s modelkama - nebo co to bylo - a hodně jsem tam kreslila a už to stinné období doznívalo...

V mém dalším deníku jsem hodně často nadávala na spolužáky a... poznala jsem Ledové království což změnilo můj život! :-D Byl takový s bakuganama. Byl zamykací takže se nejednou stalo, že jsem někde zapomněla klíčky.

Další deník jsem začala psát před Vánoci 2014 a byl takový speciální pro holky. 

 

Potom jsem začala psát takový hodně tlustý barevný. Tu dobu jsem hrozně milovala seriál Velkolepé století takže tam bylo všude... A tím jak byl tlustý tak se po skoro roce psaní dost nafoukl.

Po dopsání jsem si moc oddychla, protože mě už štval a začala jsem psát do takového sešitu s Ledovým královstvím. Kopírovala jsem tam hodně styl druhé třídy. Nemohla jsem furt najít svůj osobitý styl psaní.

Pak jsem měla taky z lídlu, takový s kytkami. 

Potom jsem začala psát takový kožený s ručním papírem (599 kč :-D) a tam se stal zlom. Poznala jsem Deník Anne Frankové. Takže jsem začala psát podobně dlouhé zápisy jako ona. A hlavně - KONEČNĚ jsem tam začala psát i své každodenní pocity!

Potom jsem měla takový obyčejný z papíráku. A další zlom. Začala jsem psát formou dopisů - jako Anne. A i jsem si deník pojmenovala (nebudu tu to jméno říkat, abyste nekopírovaly).

 

Pak jsem začala psát zase s ručním papírem a ten mi vydržel jen měsíc!

Po něm jsem začala psát do takového speciálního kreativního zápisníku. Ale tam se mi moc špatně psalo. A to vybarvování mě štvalo. Takže jsem ho chtěla mít co nejdřív za sebou.

 

Pak jsem měla deník, který byl naopak super takže jsem zvolnila tempo. Byl tam i řádek na datum a místo na číslo strany, ach, byl skvělý, ale... tenký! :-D

 

Má symbolizovat radost ze života a ta charakterizuje mě.

 

A teď se dostáváme do současnosti. K mému kostkovanému deníku z Tigeru. Už nepíšu dopisy, ale pořád má to stejné jméno. Píšu ho od 27. července a ještě nejsem v půlce.

Psaní deníku je jedna z nejlepších věcí na světě, určitě to zkuste! A pokud si ho píšete udělejte taky článek!

Plánuju víc takových článků, třeba jak si psát deník. Tak se u nich můžeme potkat.

AHOJ

Komentáře

ygvzxgzux(Skupina jenom HOLEK)

zuzelsa: no , JÁ jeden ze zámkem mám ten si nečte (momentálně do něj však nepisu) a mám ještě jeden na kód který tam dali výrobci a on ho odhalil a teď mi to čte .....No ale u něj je to normal - čte mi i zprávy na mobilu či mailu - vlezloun jeden !!! XD

ygvzxgzuxTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.