My.original.blog

Nadpřirozená-2.část

..."Ááá!".....
Probudila jsem se. Sen. Ok, byl to jen sen. Poslední dobou se mi pořád zdají takové sny...Jednou mě ta ruka zatáhla někam, kde jsem viděla tátu. Tátu..hmm...tátu. V tom snu vypadal tak..jinak. Jako ryba. Ale, byl to přece jen sen...
Kolik je asi hodin..pomyslela jsem si. Otočila jsem hlavu a koukla na hodiny. "Hmm..teprve sedm hodin..Co?! Sedm hodin?! Už jsem měla být půl hodiny u Kathy!" Vylítla jsem z postele jako střelená a začala se hrabat ve skříni. "Kde mám ty pruhovaný šat?!" Zaječela jsem na celý byt. Ze dveří vyšla rozespalá Kath:"Co blázníš, Seo?" V tom okamžiku jsem si uvědomila, že u mě Kath spala. "No, já..to je jedno.." Zamaskovala jsem odpověď. "Na druhou stranu, vstala jsi tak akorát. Za hodinu jedem na letiště." Dodala jsem.
"Ták fajn, jsme tady" Řekla jsem Kath, když jsme dorazily na letiště. "Kolik je hodin? Ať vám to neuletí.." Ptala se má mamka. Kath jí hned odpověděla: "Přesně čtvrt na deset, za deset minut to letí.." Kath šly hodinky před pár dny pozadu, tak doufám, že si je opravila..-Pomyslela jsem si a otočila hlavu na digitální tabuli s odlety a přílety letadel. -Mmm..to by mě zajímalo, říkala jsem si, proč je tam letadlo na Hawai dvakrát do pár minut..to naše přece letí o dvě minuty později...teda..pokud si Kathy ty hodinky spravila........"To ne!" Ani jsem si neuvědomila, že jsem ty dvě poslední slova vykřikla. "Co je?!" Ptala se nechápavě Kath."Poběž Kath! Ahoj mami!" Teď jsem to skoro zaječela, až se na mě všichni lidi podívali. Mamka se na mě koukla skoro až naštvaným pohledem:"Co je Seo, počkej!" "Nemůžu, mami, nebo nám to uletí!" Řekla jsem a vytrhla jí z ruky kufr. Kathy jsem popadla za ruku, zatímco ona na mě udiveně hleděla a pelášila jsem, co mi nohy stačily.
Doběhly jsme. Zastavila jsem se..a..a vyvalila oči.

Pokračování příště...

Co myslíte? Stihnou holky letadlo? Pište do komentářů..:)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.