My.original.blog

Nadpřirozená-4.část

...přešla únava....
"Ehm...už by jste měli vystupovat, vaše letenka je pouze na Hawai.." Uslyšela jsem tenký hlas z mé levice. Nějaká žena stála vedle Jareda a v ruce mávala s nějakými papíry.
Když se mi rozostřil zrak, zjistila jsem, že ta záhadná žena je letuška a ty tři papírové obdélníky jsou naše letenky. Jako první se probrala Kath. Než jsem stačila říct dvě slova, začla mluvit ona: "Omlouváme se, my, my už vystupujeme..."
Probudily jsme Jareda a všichni jsme utíkali pro kufry.

Když jsme vylezli z letadla, šli jsme na autobus a pak jsme jeli do Waikiki-(Hawaiské město), kde jsme měli být ubytováni.

Sia, Kath a Jared jeli autobusem půl hodiny do tamější vesničky a odtamtud přesedali v přístavu na loď. Cesta lodí vyšla na mnohem delší dobu, nejméně tak dvě hodiny. A potom konečně dorazili do Waikiki.

Od přístavu jsme ušli kousek dál, a tam jsme si objednali taxíka. Za necelou čtvrt hodinu jsme byli ve Waikiki, a taxikář byl velice příjemný, tak nás za stejnou cenu až k hotelu.
Ale, Jared vystoupil taky. "Proč tady taky vystupuješ? Ty se nesvezeš dál?" Zeptala se nechápavě Kath.
"No..já jsem taky ubytovaný v tomhle hotelu."
"Co?!"
"No, tak máme stejnej hotel, no." Řekl a usmál se. Už mi to přišlo dost divný...Najednou se zjeví v letadle pak má stejný hotel a ještě jde na exkurzi sopky...ale počkat, tam přece nejde, takže...ani jsem nestihla domyslet moji geniální myšlenku a Jared prohlásil:
"Jo a ještě, zítra jdu na exkurzi sopky Mauna-Kea."
"Co?!" Dvojhlasně jsme s Kath vykřikly. Kathy asi myslela v tu chvíli na to samé co já.
Když vtom mě někdo zezadu chytil a zakryl pusu rukou. Pomoc! Chtěla jsem zakřičet, ale nešlo to. Otočila jsem se na Kath ale ta tam nebyla. Tak jsem se obrátila na Jareda, ale ten se jen upřeně díval a nic neudělal...
Je to vůbec Jared....Takhle by se nezachoval...nikdy. Pomyslela jsem si.
Když najednou jsem na krku ucítila bodavou bolest a pak...co, co že se to stalo? už nevím..

Sia zavřela oči a spadla na zem. Byla v bezvědomí.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.