Můj retardovaný blog

Letní výzdoba pokoje - DIY

Ahoj, vítám vás všechny u nového článku a dneska si povíme (a možná ukážeme jestli mi půjdou vložit fotky)

jak si vyzdobit pokoj v letní tématice :)


1. Pláž v rámečku

Budeme potřebovat:

Bílý rámeček

Žlutá akrylová barva ve 2 odstínech (může být i žlutá a oranžová)

Mušličky

Lepící pistoli

Vytištěný obrázek moře v rozměru rámečku

 Postup: Vezmeme si rámeček, otevřeme, vyděláme sklo a rámeček netřeme na světlejší odstín žluté. Necháme zaschnout a tmavším odstínem žluté (nebo oranžovou) uděláme tečky a zase necháme zaschnout. Mezi tím si vytiskeneme obrázek moře. Potom zapojíme lepící pistoli a necháme nahřát. Když se lepící pistole nahřeje, vezmeme si nějaké menší mušličky a náhodně  přilepíme na rámeček. Teď z tiskárny vytáhneme už natištěný obrázek moře, do rámečku vložíme zpátky sklíčko, vložíme obrázek, zavřeme tím kartonem či co to je a máme hotovo! teď už to stačí jenom pověsit nebo postavit a máte letní výzdobu.

2. Papírový řetěz

Budeme potřebovat:

Barevný papír

Nůžky

Lepidlo


Všichni asi víme jak se to vyrábí. Ale kdyby náhodou ne, tak si z barevného papíru nastříháme proužky, slepíme jeden do kolečka, provlečeme druhý tím prvním a zase slepíme do kolečka. tak postupujeme pořád dál dokud to nebude mít délku jakou potřěbujete a máte to! Teď už si to jenom někam pověste a další výzdoba je na světě.

3. Větrák jako sluníčko

Budete potřebovat:

žlutý větrák (popřípadě bílý který pak nabarvíme)

v případě bílého větráku žlutá akrylová barva

staré sluneční brýle

kousek červeného papíru

lepící pistole

šroubovák

Postup: Rozebereme větrák, nabarvíme, složíme (pokud máme žlutý větrák, tohle přeskočíme). Vezmeme si staré brýle, odšroubujeme to, co se dává za uši. Lepící pistolí přilepíme sluneční brýle na takovou tu mřížku větráku. Z červeného papíru si vystřihneme usměvavou pusu a taky přilepíme na větrák. Můžete dodat i nos ze žlutého papíru ale to já jsem neudělala. A je hotovo. Teď už máte sluníčko které vás hezky schladí!


Děkuju že jste si tohle přečetli. Pokod se vám článek líbil můžete dát +. Napište mi který výrobek se vám nejvíc líbil. Kdyžtak mi vyfoťte to co jste si vyrobili, ráda se podívám na váš výrobek.

Vaše Anonymka2005

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.