Můj retardovaný blog

Můj Příběh ZŠ Lichnov 2015/2016 (podle reality)

AHOJKÝS

Takže jsem tu zase já, a dneska to bude takový příběh o tom co se mi stalo ve škole ve školním roce 2015/2016

ZÁŘÍ

Do školy jsem šla s velkou obavou. Proč? Protože jsem šla do 5. třídy. DO posledního ročníku prvního stupně. Navíc k nám do třídy měl nastoupit novej kluk. Prvního září jsme měli všichni docela těžký protože zase po dvou měsících jít do školy, přiznejme si to, je to otrava. Hned druhého září se rozdávaly učebnice, prostě nic zajímavýho.

Netrvalo to dlouho a zjistili jsme že ten novej kluk je deb*l

MENŠÍ VÝPIS NAŠÍ TŘÍDY

Třídní učitel: Jiří Chmelík

Jan Backa

Radek Brázdil

Barbora Bravencová

Martina Budíková

Kristýna Čechová

Elena Jurigová

Sára Klementová

Eva Kraj........ (neřešte moje příjmení, začátek máte, konec vám sdějovat nemusím)

Jan Mayer

Vendula Richtátová

Jiří Titz (to je ten novej debžot)


NO NIC, POKRAČUJEME DÁL, ŘÍJEN A LISTOPAD- TO SE NEDĚLO NIC ZAJÍMAVÝHO.

PROSINEC

O výtvarce jsme si udělali pro naši třídu takový adventní kalendář. Každý, i pan učitel, jsme škrtli na tom kalendáři 2 dny (např 1. prosince a 11. prosince). A bylo už 22. prosince, den před vánočníma prázdninama. Bylo předávání dárečku+ velká oslava.

Já jsem si předávala dárečky se Sárou. A na tu oslavu po předávání dárečků jsme já, Kristýna a Sára dělaly zábavu (vymýšlely jsme hry)

LEDEN

Nom, přišel den kdy jsme se po dvou týdnech vrátili do školy. A taky přišel měsíc kdy mají tři lidi narozky :D. Přivítali jsme se všichni ve škole, popřáli si šťastný nový rok 2016. 12. ledna měla narozky Marťa. 23.ledna jsem měla narozky já a 27. ledna Kristýna.

TAK, JEDEME DÁL.

ÚNOR+BŘEZEN-OPĚT NIC ZAJÍMAVÉHO.

DUBEN

Jop, přišel apríl a Vendy měla narozky, furt někoho aprílovala a říkala: HA! This is prenk! (jo, vím že se prenk píše prank ale je to tak schválně.) Nom, nějakou dobu se nic nedělo a přišly velikonoce, to jsme se s holkama převlékly za kluky a plánovaly jsme velkou pomstu, pomstu v podobě karabáče. Jop, šli jsme si tak cestou a potkaly jsme kluky z naší třídy a pořádně jsme je zmlátily.

19. jsem dělala přijímačky na osmiletý gympl, dala jsem je, bylo náš tam 51, brali 30 a já jsem byla 21. přijatá!

KVĚTEN

Na konci května už to bylo lážo plážo, už jsme se moc neučili, jenom jsme opakovali.

ČERVEN

Už to přicházelo, velké loučení se mnou a s Vendy (vendy nejde na gympl ale na jinou základku) Už jsme jenom čučeli na filmy, když jsme měli nějaký předmět na počítačích tak jsme hráli hry atd. Přišel poslední den školy-vysvědčení. Pan učitel pro nás koupil nanuky protože všem dopadlo vysvědčení vcelku dobře. Já jsem měla jako jediná samé jedničky :D. A velké překvápko...... nikdo z těch poťapů neměl horší známku než trojku :O. Vendy a Bára měly obě dvě jenom 3 dvojky, jinak samé jedničky :O.


Doufám že se vám článek líbil a papa :3






Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.