MŠ+BS

dobré i špatné obchody :D :(

1.gate

náš názor : gate je svým způsoben docela fajn obchod,najdete tam oblečení kvalitního materiálu.Podle nás tam mají nejlepší asi trička .

2.New Yorker

náš názor : mají fakt super materiál,oblečení se nepárá,mají tam hlavně super bolérka ale i trička

3. H&M

náš názor : tento obchod řadíme mezi dobré protože jsou tam super věci a někdy i velké slevy. nejlepší z oblečení tam  je asi kardigan.

4.Tally Weijl

náš názor : docela fajn zase jak jinak maji tam super oblečení,taky sou tam hrozně hezké obaly na mobil,doporučuju tam hlavně nakupovat na léto.

5.Nanu Nana

náš názor : byly jsme tam sice jen 2x ale jinak docela fajn nakoupily jsme si tam docela dost věcí např: hrnky,svíčky,pokladničky a pod.

6.Hobby Duha

náš názor: podle nás docela blbý obchod,prodávají se tam různé nitky,barvy,a další předražené věci,mají to podle nás zbytečně drahé na věci co se tam prodávají mají docela velké sumy např:nalepovací kolečko za 30 kč . to kolečko jen olíznete a nalepíte mohlo by to být tak za 10 kč podle nás zbytečná kravina

7.Kaufland

náš názor : podle nás tento obchod má zbytečně drahé potraviny,mají tam přeházené zboží jste třeba u hraček a najdete tam těstoviny.fakt hnus, včera jsem byla na mandarinky a našla jsem tam 2 zhnilé plesnivé a pod. fakt humus. nechci nikoho urážet ale kaufland fakt není super a ni nic podobného ble.










Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.