MŠ+BS

Typy na seriály,filmy a pohádky :D

1.Seriály

Taneční akademie =  tohle je seriál spíše pro holky , Patnáctiletá Tara Websterová vyrostla na venkovské farmě, ale už od dětství snila o tom, že se jednoho dne stane primabalerínou. Když ji přijmou na Národní taneční akademii, nejlepší baletní školu v zemi, myslí si Tara, že má vyhráno. Radost jí vzápětí zkazí zjištění, jak moc technicky zaostává za ostatními. Aby přežila tři roky na akademii, bude ale potřeba mnohem víc, než jen zlepšit techniku...
Významnou posilou jsou pro Taru dva noví kamarádi: bezstarostná Kat Karamakovová  a plachý Sammy, který je technicky skoro tak pozadu jako Tara. Život jí ovšem ztrpčuje protivná a soutěživá spolubydlící Abigail , která potřebuje být vždy bez výjimky první a nejlepší, nový taneční partner, zádumčivý a tajemný Christian , a v neposlední řadě i baletní mistryně slečna Raineová , jejímuž orlímu zraku neunikne sebemenší chybička či vadné postavení. A nebyla by to naivní Tara, kdyby se okamžitě a bláznivě nezamilovala do nejoblíbenějšího kluka na škole, kterým je krásný a úspěšný třeťák Ethan Karamakov .
Svět baletu je tvrdý, a tak na konci prvního ročníku někteří z našich přátel zazáří v závěrečném představení na prknech nádherné sydneyské opery, zatímco jiným bude nemilosrdně řečeno, že po prázdninách už se nemusejí vracet.

Jak jsem poznal vaši matku

Seriál je koncipován jako vyprávění minulosti. Otec Ted (kterého jen slyšíme a nikdy nevidíme) povídá svým dvěma dětem příběh o tom, jak se seznámil s jejich matkou. My však nevíme, kdo jejich matkou je, takže nevíme, kam přesně děj směřuje.
Ted je mladý architekt a spolu s ostatními kamarády (zamilovaný páreček Marshall a Lily, střelený Barney a později krásná Robin) prožívá spousty příhod (samozřejmě většinou vtipných), řeší životní problémy a zároveň je pořád svobodný a stále hledá tu pravou.

Teorie velkého třesku

ze světa mladých fyziků. Dělá si legraci z jejich osobního života, stejně tak z nerdovské subkultury současné americké mládeže, a staví je do opozice k obyčejným lidem, kteří jsou vykreslováni jako hloupí, leč šťastní a sociálně naplnění jedinci.

2.Filmy

Dívčí parta

Massie Blocková s hedvábnými vlasy, vyběleným úsměvem a úúúžasným šatníkem vládne společenské scéně v Octavian Country Day, což je exkluzivní soukromá dívčí škole na okraji New Yorku. Massiina parta, zvaná též „spolek krásek”, čítá nákupní specialistku a věšák na značkové šaty Alicii Riverovou, zrzavou krasavici posedlou dietami Dylan Marvilovou a superelegantní atletickou hvězdu Kristen Gregoryovou. Místo v čele ovšem patří neoddiskutovatelné jedničce - Massii. Na scéně se však objeví nová dívka, Claire Lyonsová z Floridy. Nemožné oblečení, dva roky staré tenisky... pro spolek krásek zjevně zcela nevhodný materiál. Claire má ovšem smůlu, protože její rodina bydlí v domě pro hosty na rozlehlém rodinném panství Blockových. Nemá tedy moc šancí vyhnout se partě, do níž by tolik toužila patřit, a její budoucnost tudíž vypadá hůř než kopie Prady. Ovšem s trochou sebedůvěry a velkou dávkou intrik má Claire přece jenom šanci.

Dívčí válka

Katie Parker a Sara Snow jsou kamarádky od dětství. Společně chodily do školy a společně také odcházejí na univerzitu, kde Katie s nadšením přivítají členky spolku Delta. Je totiž dcerou Lutie, která Deltu založila s kamarádkou Summer, jejíž dcera Gwen právě teď spolek vede. A to, že se na stejné školní půdě a ve stejném spolku setkávají dcery obou zakladatelek, je důvod k oslavě i pro jejich spokojené matky, které se po letech setkaly

3.Pohádky

Následníci

V kouzelném království Auradon se princ Ben, syn krále Zvířete a královny Belly, připravuje k nástupu na trůn. Jeho první veřejný projev oznamuje, že děti z Ostrova Ztracených, kde přebývají ti největší záporáci, by měli dostat šanci žít v Auradonu. Mal, Evie, Carlos a Jay poprvé ve svém životě odjíždějí pryč z ostrovního vězení. Budou následovat své rodiče na cestě zla, nebo se rozhodnou pro cestu dobra a zachrání království?

pat a mat

náš názor : tahle pohádka se zdá sice dětská je ale je strašně srandovní.Náhodou jsme doma našly dvd pata a mata a koukly se na něj a potom jsme se celý den smály pustte si to a budete se válet po zemi smíchy

TYP: nejlepší díl : klíč








Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.