Moje blogy ♥

Z mojí knihovny ♥

Ahojky ♥

Dnešní článek bude zase "Z mojí knihovny ♥". Tentokrát to nebude kniha ze strany fantazie, či nějakého dobrodružství jiné reality. Toto bude kniha sportovce jménem "Gabriela Koukalová". Možná toto jméno neznáte, ale já ano a moooooooc dobře. Je to biatlonistka. Kniha jménem "Gabriela Koukalová: Miss Biatlon" nenapsala ona sama, či nějaký příbuzný. Muž jménem "Roman Smutný" napsal tuto knihu. Nepíše jenom o ni nebo biatlonu. On píše o různých sportovcích např.: "Barbora Špotáková". O té taky napsal knihu. Ale to je jiná kapitola. Tady jsme u Gabči. Tady máte základní informace knihy:

 

Název: Gabriela Koukalová: Miss Biatlon 

Autor: Roman Smutný 

Ilustrátor: Jsou zde pouze fotky = bez ilustrací

 

Tato kniha je suprová hlavně pro nadšence biatlonu a celého sportovního světa. Také jestli rádi něčemu věříte, je tato kniha pro vás! Nebo třeba pokud jste bojovní! Kniha objevů a talentu.

Nyní je tady ukázka ze zadní části obalu: 

 

Pozoruhodný příběh Češky, která dobývá svět. Gabriela Koukalová je populární nejen proto, že je sympatická, krásná a úspěšná, ale hlavně proto, že je velká bojovnice. A také nesmírně talentovaná. Dělá sport , který je velmi nevypočitatelný. Sport, u něhož  se nedají předpokládat výsledky. A ona přesto vítězí. Tato kniha vám přiblíží zrod této sportovní hvězdy od jejich prvních krůčků až na nejvyšší stupně vítězů.

 

Nevím, zda vás tato kniha oslovila, či ne. Já tuto knihu miluju! Kniha pro sportovní nadšence. Jen doporučuji.

 

 Pokud vás tato kniha oslovila, zareagujte pomocí pluska, zprávy nebo komentáře. Také děkuji za přečtení.  

Ahojky ♥ 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.