Moje blogy ♥

Z mojí knihovny ♥

Ahojky ♥

Dnešní článek bude o knize ''¨Wonder Woman na Super Hero High''. Všichni si řeknete: "To je pro nějaký kidy" nebo tak. Ale opak je pravdou'! Uznávám, název a obal knihy je vskutku "dětský" ale..... Já tuto knihu mám rozečtenou a moc mě baví!

 

Informace:

Název: Wonder Woman na Super Hero High

Autor: Lisa Yeeová

Ilustrátor: V knize nejsou ilustrace

 

Myslím si, že tato kniha je pro holky ve věku 8 - 15 let. Tato kniha má spoustu dalších dílů, které nyní postupně vycházejí. Tato kniha nese číslo 1. Je to tedy první díl. S touto knihou jsem velmi spokojená. Doporučuji. Ať vás tento článek o knize nezaujal, mám pro vás malou ukázku ze zadní strany obalu.

 

Náctiletá Wonder Woman "Wondy" je bojovnice a současně princezna, která nikdy neopustila Rajský ostrov, na němž vyrostla. Ale protože se chce stál superhrdinkou přihlásí se na Super Hero High a vrhne se do divného světa plného chaosu a zmatků.   

Tedy na střední školu pro superhrdiny! Všichni studenti mají speciální schopnosti a učí se, jak je využít. A Wondy má co dohánět. Snaží se skamarádit s ostatními, poprvé v životě potkává kluky a její život je najednou plný zachraňování světa. Jak tuhle velkou změnu zvládne? 

 

Tohle byla ukázka ze zadní části obalu. I když vás už po tomto kniha nezaujala, co mám dělat. Asi tak. Jestli někdy tuto máte, zaujala vás nebo jste si ji půjčily v knihovně, tak mi napište, dejte plus a nebo komentujte ♥

 

Tak prozatím ahojky ♥ 

Komentáře

Me_Lizy(Knížkomaniaci)

Krásný článek, kniha mě zaujala, určitě si ji pujčím z knihovnysmajl. Jak jsem zjistila, tohle je tvůj první článek gratuluji!smajl Moc se mi líbí jak si zpracovala článek, nato že je to tvůj první. Pokračuj i na dále s blogemsmajl. Tvoje obdivovatelka Me_Lizy

Me_LizyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Panda Smile(Knížkomaniaci)

Me_Lizy: Děkuji mooooc ♥
Chci akorát doplnit, že nevím zda bude v knihovně smajl Ale tak třeba jo smajl Je to totiž poměrně nová kniha, z roku 2016.
Ale jinak děkuju mooooooooc!!!!!!!smajl

Panda SmileTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.