Moje blogy ♥

Nová kniha?!

Ahojky ♥

''Nová kniha?'' to je název mého nového článku. Jelikož čtu knihy, o kterých jsem zde psala, tak jsem se rozhodla s vámi sdílet menší radost.  Ano, dostala jsem novou knihu! Ale neberte toto jako vychloubání!

 

''Čtenářka'' to je název té knihy, co jsem dostala před měsícem. Věty této knihy, jsou obaleny ve zlatém obalu (je to jenom barva, ne zlato). Knihu nyní můžete koupit v knihkupectví. Kniha, je doporučená pro čtenáře od 14 let (ale nechápu, že mi ji dávali - za týden mi bude 13). Přidávám zde informace knihy:

 

Název: Moře z inkoustu a zlata: Čtenářka 

Autor: Traci Chee 

Ilustrátor: Kniha neobsahuje obrázky

Nakladatelství: Fragment 

Rok vydání (ČR): 2018

Cena: 349,-

Žánr: dobrodružství, napětí, tajemno, emoce 

Tloušťka: okolo 4,3 cm 

 

Tato kniha, mě na první pohled zaujala. Podle obrázku na obalu, a celkovém dojmu obalu, jde vidět, že by tato kniha měla být o nějaké čtenářce (tak ne asi, bude o narkomanovi když má název ''čtenářka'' XD).

Přidávám upoutávku knihy ze zadní části obalu:

 

Představte si svět, kde je čtení chápáno jako výsada a je povoleno jen hrstce nejmocnějších... 

Sefia ovládá umění přežít. Poté, co byl její otec zavražděn, ukrývala se totiž se svojí tetou Nin v divočině. Naučila se lovit, stopovat a také krást. Když jednoho dne tetu unesou, zůstane sama a začne si klást otázky. Kdo Nin unesl a proč? Souvisí její zmizení s otcovou vraždou a s tím podivným hranatým předmětem, který teta tak pečlivě schovávala?

Kniha, kterou však nedokáže přečíst, a záhadný němý chlapec, jehož zachrání před  krutým zacházením, se stanou její nadějí. Klíčem k odhalení tajemství jejího světa - a otcovy tragické smrti...

 

Když si rychle prohlídnete knihu, zjistíte, že obsahuje ihned na začátku citát.

 

Pro maminku,

která vždycky věděla. 

 

 Jelikož nevím, co k této knize dodat, tak přidávám:

Doufám, že vás tento článek zaujal ♥

 

Ahojky ♥ 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.