Modrý koutek s Tindrell

Horor - Sklep (4)

Když se Lenka probudila, zjistila, že je v tmavé kobce a na těle má spoustu bolestivých ran. Byla tam jakási slaměná postel, na kterou byla položená. Nevěděla, jestli omdlela děsem, nebo bolestí, ale vůbec se necítila vyspalá. Naopak byla celá rozlámaná  a vyčerpaná. I přes slám cítila chlad vycházející z podlahy. Měla na sobě jen triko s krátkým rukávem, protože kdo by si bral svetr když jde jen do sklepa pro mléko? 
Zkusila ještě zavřít oči, ale neusnula. Naproti ní ale uviděla něco děsivého.  Byla tam ještě druhá cela, ale byla neobydlená a na zemi ležela hromádka kostí. Lenka se zděsila. To ji tu taky nechají shnít ze živa? 
To, že se mýlila zjistila za chvíli, protože pro ni přišla hydří žena. Lenka ukázala klepající se rukou na hroudu kostí a vydechla: "K- kdo?"
"Někdo, kdo nebyl dostatečně vhodný, aby mohl do naší společnosti," odsekla žena.
Za chvíli byly v sále trůnů. Žena téměř odhodila Lenku na trůn, ale tentokrát jí vsadila ruce do želez.
"Tak tedy," začal okamžitě Hydrák, jen co vedle něj dosedl jeho protějšek, "na minulé poradě jsme usoudili, že jsi dostatečně vhodná pro to, abys směla do naší Trůnní společnosti. Dnes tedy budeme pokračovat."
Lenka se rozplakala a začala cloumat řetězy.
"A já ti vysvětlím," ujala se vlkodlačice slova, "v čem to bude spočívat. Každý z nás ochutná tvoji krev. Poté z tebe vysajeme životní sílu a necháme tě zestárnout o několik tisíc let." Na její tváři pohrával spokojený úšklebek.
Lenka začala křičet. Věděla, že třeba vlkodlaci, nebo hadí pár si to "ochutnávání" náležitě vychutnají. A vysát z ní sílu? To ne! To ne, ne, ne!
To už k ní přistoupil pár vychrtlých krvavců. Lenka si všimla, že mají velice ostré nehty, snad drápy! Oba jí vyryly kravavou čáru do ruky a začali sát. Lenka křičela, bolest byla příliš silná. To je tak nechutné a morbidní! To už ale přišel pár duchů. To si jen krvavou stopu otřeli o tvář a odešli. Potom přišla Paraen a její druh. Zakousli se jí jako upíři do ramene a hltavě pili její krev. Lenka měla pocit že to nevydrží a prostě zemře. Nakonec i hadí pár odstoupil a přišli hydráci. Ti si jí jen párkrát lízli a odešli. Jenže pak přišel vlkodlačí pár. A toho se Lenka bála nejvíc.

Komentáře

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Jsem velmi ráda, že má Sklep úspěch. Původně to mlo mít jen jednu část a koukejte, kolik jich je teď. Na další díl si počkejte do zítra.

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

twailight(Svět Fantazie ^^)

Rive: no jak se to vezme , pokud bych byla příkladně upír, měla bych nesmrtelné kámoše, sranda , ale u Lenky, no dobře to asi není ten šťastný případ

Edit 20:02: Rive: krvelačná monstra to myslíš ty rozkošné plyšové duchy, roztomilé vlkodlaky a čtveřici přítulných hadů smajl

twailightTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.