Michelle

Dobrodružství za řekou Gaga 6.díl

Ahoj, 

máme tu další díl Dobrodružství za řekou Gaga, tak si ho užijte:


 Když jsem se vzpamatovala ze šoku že Fluffy udělal krok, začala jsem se rozhlížet po obrazech které tu Klára měla. Byly nádherné. Byla na nich krajina, západ slunce, jednorožci, jé jednorožci! Jeden byl docela podobný Fluffymu. Byla jsem zaneprázdněná pozorováním obrazů, čehož si všimla i Klára. "Líbí se ti?" Zeptala se mě. Přikývla jsem, opravdu se mi líbily."Klidně si nějaký můžeš vzít". To jsem odmítla. Byly krásné, ale přece jenom, k čemu by mi byly?

 "Slyšíš to?" Zeptala se mě Klára. "Ano", přikývla jsem. Opravdu jsem něco slyšela. Byl to takový zvláštní zvuk, pokusím se ho napodobit: "Kuaoáč, kvv, kuoá........"(no dobře, v napodobování jsem hodně špatná)"Co to je?" Zeptala jsem se. "Kuáočky" odpověděla Klára. "Kuá co?""Kuáočky, takové duhové kachničky. Vidíš? Tamhle jedna je" ukázala ke dveřím. Ve dveřích opravdu stála duhová "kachnička". Ne, kachnička se tomu opravdu říkat nedalo, vždyť to bylo velké jak já!! "Kde je vlastně Fluffy?" Ve dveřích asi ne, řekla jsem si v duchu a rozhlédla se. Stál před oknem, měl jím prostrčenou hlavu a ukazoval nám svou výstavní hřívu. Znovu jsem se koukla do dveří na "kachničku". Je možný že se zvětšila?"Ano, každý den vyrostou o 15 cm"odpověděla mi Klára(aniž bych věděla o tom že se ptala).

  Teď přeskočím tuhle nudnou část a přejdu k něčemu co (doufám) bude někoho zajímat. 

     Když jsme si s Klárou dopovídaly o zbytečných věcech, zeptala se mě kde budeme spát.  Nechtěla jsem se  vnucovat, ale řekla jsem pravdu, že nevím. Klára samozřejmě řekla, že můžeme přespat u ní. Nevěděla jsem kam nás chce dát, protože její domeček byl opravdu malý, jedna z nás by musela spát na židli nebo na zemi. Klára ale opravdu umí překvapit. Ten malý gaučík rozložila tak, že by se na něj vešly minimálně tři lidé a pořád tam bylo dost místa, aby se Fluffy složil na koberci(jemu spát na zemi nevadí, vážně). Teď mi už po druhé přišlo, že její domeček je nafukovací. 


Ještě bych vás znovu chtěla poprosit, aby jste mi napsali do komentářů jestli mám dopsat Záhada jménem TÁTA.

Tak se mějte fanfárově.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.