Michelle

Dobrodružství za řekou Gaga 10.díl

Bylo to opravdu kouzelné. Myslím, že to byla hvězdárna, ale vypadalo to tam opravdu úžasně a také bylo:spousta různých dalekohledů, Klářiny obrázky, mapy, takhle to zní obyčejně, ale bylo to opravdu kouzelné(až na ty schody, Klára asi nezná výtah.....). "Tak co na to říkáte?" Zeptala se Klára. "Je to tu úžasné!!" Rychle jsem své pocity shrnula do jednoduché věty. Fluffy přikývl.

    Klára nám naznačila že máme jít za ní. Já s Fluffym jsme za ní ohromeně cupitali jako ocásek. Klára přistoupila k jednomu z dalekohledů, nastavila ho, podívala se a pak řekla ať se podívám také. Byla jsem nadšená, já si můžu sáhnout na něco co bylo určitě moc drahé, může se to rozbít, a dokonce jsem se do toho mohla podívat!! "Vidíš tu hvězdu?" Zeptá se Klára jako by tam byla jenom jedna. "Ano, ale kterou myslíš-tu padesátou zleva nebo desátou odspoda?" Odpověděla jsem jí. Pak jsme se všichni rozesmáli a Klára ji popsala blíže(o hoooooodně blíže): "Je malinká člověk by si jí ani nevšiml, tvým způsobem asi třicátá odshora. Nenašla jsem jí na žádné mapě co tu mám."

     Pak jsem uviděla malinkou tečku na místě, kde mi popsala že by měla být. "Klidně by mohla být tvoje" Usměje se Klára. "Ne ne, to by nešlo, ty jsi ji našla, muselo ti to dát spoustu práce prohlédnout všechny mapy......"  Odmítla jsem velice lákavou nabídku. Fluffy do mě hned strčil čumákem a jsem si jistá, že tím myslel něco jako:"Jsi normální? Ty můžeš mít hvězdu a úplně zadarmo a necháš si to ujít?! Kdybych tuhle nabídku dostal já tak..........."  "Jenže tys ji nedostal." Odpověla jsem mu aniž mě napadlo, že to vlastně neřekl nahlas. Občas si říkám, že je škoda že jednorožci nemluví, ale pak mi dojde, že kdyby mluvil vypadalo by to asi nějak takhle:"To si děláš srandu Lali?! Ty si místo toho dobroučkýho žlutýho sena vezmeš ten hnusnej "bílej" čaj, co stajně ani bílej neni?!" Takže jsem vlastně ráda, že mluvit neumí.



A chtěla bych udělat ask, tak prosím prosím pište otázky :)


Mějte se fanfárově  :D

    

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.