Michelle

Dobrodružství za řekou Gaga 2.díl

Jak jsem říkala v minulém díle, tak Lali miluje dobrodružství. Tenhle příběh je vlastně jen o jednom, ale takovém, že na něj nikdy nezapomene.

Lali se rozhodla,že něco podnikne. Přemýšlela kam se vypravit, když najednou jí to napadlo..........co takhle vylézt na Marshmallownovou horu? To se zdálo jako výborný nápad.

  A tak jsem šla, tedy vlastně nešla. Vezla jsem se na Fluffym. Ten sice chvilku odmítal zvednout se ze svého vyhřátého pelíšku, ale nakonec jsem stejně vyhrála. Jeli jsme stále rovně až jsme dojeli ke křižovatce. Bohužel tady nemáme ukazatele a tak jsem se musela řídit podle paměti-to pro mě samozřejmě nebyl problém, protože Cukrovou říši znám jako svoje boty. Odbočila jsem tedy doleva, ale pak jsem si řekla že to je špatně a vzali jsme to prostřední cestou. Jeli jsme hodně daleko, než mi došlo, že jako cesta k Marshmellownové hoře to nevypadá. To už ale bylo za další křižovatkou-samozřejmě jsem si nepamatovala kudy jsme vlastně šli. Tak jsme tedy pokračovali v cestě a doufali(teda alespoň já jsem doufala), že narazíme na něco co znám. Naneštěstí jsme ale narazili na něco co mi bylo povědomé, no samozřejmě jsme se vydali na tu nejhorší cestu kterou jsme mohli jít: 1. po cestě byly všude rozsypané bonbóny(to je asi jako kdybyste                                                                         po koni chtěli aby šel po cvrnkacích kuličkách) 

                                                                  2. Když jsme přešli(no, Fluffy přešel se mnou na zádech) bonbóny,                                                                       narazili jsme na bažiny-všechny rozcupované sladkosti smíchané                                                                       dohromady(věřte mi že je to humus)

                                                                  3. Když už jsme se konečně prodrali bažinami, přišel na řadu                                                                                 sušenkový les(pokud se vám to zdá jako úžasné místo, tak vás                                                                         vyvedu z omylu), ten se dá popsat mnoha způsoby,ale já vyberu                                                                       ten, při kterém toho nemusíte moc říkat- Temný hvozd

                                                                      (snad znáte hobita).

A když už jsme prošli všechny tyhle překážky, konečně jsme našli něco dobrého...................

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.