Michalovo barevná izolepa

Zničili mi život! 1

čaute lidi tady je ta povídka, kterou jsem slíbila zatím to Ledové království připomíná, jen když jste znalec, (ano jistá podobnost zde bude) ale tohle není kopie, tohle je přepracování. mimochodem chyby a nespisovnost sem patří jsou to deníky jedenáctiletých holek.

Elizabeth:

14.9 2012

Jako fakt dneska mi rodiče zakázali setkávat se s Ann vždyť není nic špatnýho na jezdění na kole bez helmy ne snad. teda na ty schody jsem si helmu vzít měla, to byl špatnej nápad, ale mám jen odřený ruce, to přeci nevadí. jako co mám teď dělat vždyť nemám jiný kamarády a se mnou se nikdo jinej bavit nechce. nechápu to. proč říkají, že ne mě má špatnej vliv když jsem to vymyslela z větší části já, teda z těch schodů jsem se bála a nepřipadalo mi to jako nejlepší řešení, ale proč nežít svůj život? to nechápu. no asi se jdu koukat na telku když se nemám s kým bavit.


Anna

15.9 2012

Ach jo to je nuda Liz se mnou nechce jít ven, říkala, že nemůže, ale proč vždyť se jí včera skoro nic nestalo. A odřená ruka není nic hroznýho, je moc přecitlivělá. to se přeci zahojí. No nic, jdu zavolat Ginny s tou se taky můžu bavit...

NE! ona mi řekla ne vždyť jsem si myslela, že má čas. prej že musí na keramiku, nesmysl! byla tam s někým jiným. já je slyšela přitom řikala, že je tam sama když jsem se jí na to zeptala. Tady nemůžu věřit nikomu. Co když je u ní Liz. určitě tam je!


Elizabeth:

25.9 2012

Už se nemám na co koukat, všechny filmy, co máme jsem viděla všechny věci do školy jsem udělala, a nikdo se se mnou nechce bavit a ani Anina  16tého se ke mě málem dobývala ptala se mě jestli jsem nebyla u Ginny vždyť je to nesmysl taková debilka, až to není možný. no nic, asi půjdu spát, i když je teprv 8:00


Anna:

1.10 2012

Už je říjen a nikdo se se mnou nechce bavit, navíc chci mít na příští týden narozkovou oslavu ale nikdo nepřijde, navíc moje dvanáctý narozky budou snad ty nejdůležitější. a přijede JEN babička. Já vím mamka vždycky říkala, že to není důležitý, ale je. to mi připomíná, panebože! né 21.12 2012 bude konec světa nééééé! on už je říjen. ne klid chci si najít kamarády dokud ještě žijeme! ne klid nebudu to řešit, jsou to skoro tři měsíce.


Komentáře

Quasinka 224VIP(ANIME!)

ponámka: Elizabeth zde uráží smyšlenou postavu nevulgárním, jen zlidověle hanlivým slovem vycházejícím z latiny(pokud se nepletu) značící IQ 50 – 69, pokud mám dostat ban prosím nejdříve mi napište ať to přepíšu děkuji.

Quasinka 224To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.