Michalovo barevná izolepa

Modrá velryba je zpátky!?

Hej takže nedávno jsem se dozvěděla o návratu naší milé modré velryby nyní pod názvem Jonathan Galindo, ale ještě předtím než si to přidáte na seznam katastrof roku 2020 bych k tomu chtěla něco říct.


Co když mi napíše, že ví kde bydlím, a kdo jsou moji rodiče?

Hmm, možná to ví, protože to kde bydlíš napsaný u sebe v profilu a rodiče máš v přátelích. V dnešní době není zas tak složité takovéhle věci najít. Myslím že kdyby tomu někdo věnoval dost času dokázal by si najít můj instagram jen s těma málo informacemi co mám tady na hpd. (pls nedělejte to byl to jen příklad lol)


Co když mi napíše jaký používám počítač/mobil?

Každá stránka na internetu ví jaký používáš přístroj. Proto si u hpd na mobilu musíš přepínat na verzi stránek pro počítač jinak by jsi se na tento úžasně skvělý a velmi aktivní blog nedostala. to znamená, že tě poslal na stránku, která není zabezpečená. Nikdy neklikejte na odkazy od neznámých lidí.
To ovšem neznamená, že má přístup ke všemu v tvém počítači, protože víc zjistit nemůže a ke tvý tajný složce s tvojí undertale fanfikcí se opravdu nedostane


Celý je to kravina, vždycky to byla kravina.

Když vám někdo napíše abyste si tu hru zahráli prostě si ho jednoduše blokněte. Nic se vám nestane, nikdo vás nehackne a nikdo vás nezavraždí v temný uličce na okraji města jako batmanovo rodiče. Pravděpodobně je to někdo, kdo si z vás dělá srandu.


To je asi tak všechno. Jestli máte nějaké další otázky ptejte se v komentářích a nebo se koukněte na tohle video, kde je všechno vysvětleno mnohem lépe

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.