Michalovo barevná izolepa

Sparkle #4 Sen

    Najednou si Stuart všiml záblesku těsně nad Kate. Bylo možné, že to byla jen světla kolem projíždějícího auta, kterých si může všimnout každý, když sedí v potemnělém rohu v budově bez elektřiny. Vnímal to úplně jako normální věc, ale pro Kate to znamenalo hodně. Najednou už nebyla v bezvědomí, ale jen spala a měla divný sen. Toho si Stue ale nevšiml...

    Kate si najednou uvědomila, že je uprostřed temnoty, rozhlédla se kolem sebe, viděla jen černou barvu. ale najednou se přední objevilo malé světélko, přibližovalo se a zvětšovalo zároveň. Bylo to jako světlo na konci tunelu, najednou si to Kate uvědomila, ona umírá! světlo bylo skoro u ní a ona měla každou chvíli umřít. snažila se utéct. Když v tom najednou slyšela hlasitý zvuk, jako když se rozsvítí stará zářivka a světlo se zastavilo, zmenšovalo se a kate byla zachráněna před smrtí. Otázkou ovšem bylo jestli si pomohla byla teď v temném černém ničem a nebylo zde nic. Kate najednou pocítila jak padá. Padala hodně dlouho a zdálo se že se nikdy nezastaví, ale najednou uviděla kolem sebe mraky a pod sebou jeden obrovský bouřkový, padala přímo do něj. Byla vyděšená ale ne z bouřky ale z toho že spadne na zem a rozplácne se. byla přímo u mraku a věděla, že někde blízko pod ním je země. spadla do něj a zasáhlo jí několik blesků ale ona cítila elektřinu jen jako když se dotkne elektrické ohrady. Skoro nic se nedělo a najednou si zvykla. Časem jí to začínalo být dokonce příjemné. Najednou však mrak končil a země nebyla moc daleko. Kate padala a viděla zem sotva 100 metrů pod ní. Byla sotva 2 metry nad zemí, když se najednou probudila.

    Viděla teď bílý strop a Stuarta. Po chvíli na něm rozeznala úsměv byl celý šťastný a řekl jí:"Kate ty žiješ, to je super aspoň uvidíš jak Susan dostává trest od ředitele." Kate se posadila a hned se zeptala:"Co se stalo?" Stue vysvětloval:"všichni to šli říct učitelce a já tu zůstal, nevím co jí řekli. A teď asi jí asi ředitel řekne, že tě mohla zabít a dá jí nějakej trest " "To sotva" pochybovala Kate:"myslím že jí řekli že jsi to udělal ty a Susan pochválí, že to šla říct." Start ale namítal:"Ale beze mě by nic nedělali." "Susan je mazánek Brownový a navíc nejvíc oblíbená holka ze třídy." řekla mu Kate. "když myslíš..."


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.