Michalovo barevná izolepa

Zničili mi život! 2

Čaute lidi tady je další díl speciálního přepracování ledového království a ano příběh se komplikuje a možná se dovíte i něco o minulosti Kate Kletterové. Znáte jí pokud jste četli Sparkle ano reklama přesně...

Elizabeth:

5.10. 2012

Dneska ve škole ke mě přišla Susan zeptala se mě jestli bych k ní nemohla zajít. bylo to to nejlepší, co mě mohlo potkat. Nejvíc IN holka ze třídy se se mnou chce bavit. Možná...

Anna:

7.10. 2012

Dneska jde Eliz a Kate k Susan a já jsem pořád sama možná bych se mohla zeptat Michelle. Ne to je blbej nápad to je pod mojí úroveň. Nechápu ani jak mohla Susan pozvat zrovna tyhle dvě. Tady něco nehraje... to je jasný.

Elizabeth:

7.10. 2012

Dneska jsem byla u Susan byla tam taky Kate ale jen chvíli pak naštvaně odešla nechápala jsem proč. Ale pak mi to Sue řekla. Nepozdravila Susinu babičku. A pak když jí to Sue připomněla všechno popřela a nakonec se naštvala a odešla. Je prostě divná. Mimochodem Sue mi začala říkat Elsa aby si to ukrátila. Nezní to tak špatně.

Anna:

10.10. 2012

Tak jo poslední šance zkusím se bavit s Michelle i když jsem se tomu příčila. Ale motá se kolem ní Kate ta byla včera se Susan a Eliz možná by to mohlo dopadnout špatně. Odložím to ještě.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.