Michalovo barevná izolepa

Sparkle #2 Seznámení

    Kate ho pozdravila:"Ahoj" , on nejistě odpověděl:"Eh, čau" Když v tom paní Brownová třískla ukazovátkem o stůl a zařvala hlasitě:"TICHO" ,všichni se lekli. Učitelka začala mluvit:"Dnes budete připravovat svoje práce na den otevřených dveří, doufám, že máte pracovní skupinu." Kate byla překvapena, možná to jenom zapomněla, ale snažila se dělat, že o tom ví, aby si její zmatenosti nikdo nevšiml. Paní Brownová pokračovala: "přibyl taky nový žák, představ se ostatním" Kluk sedící vedle Kate se zvedl a poněkud nervózně začal mluvit:"T..Takže  d..dobrý den, já jsem S..Stuart Clint a. bydlím na A..Amelia street", "A o svých zájmech nám nic neřekneš?" ptala se učitelka (jako vždy samozřejmě učitelsky-sarkastickým tónem) Stuart tedy pokračoval, i když nechtěl:"A..a rád čtu k..komiksy." "Zajímavé" řekla Brownová ironicky "dejte se do práce". Kate se zeptala Stuarta, který vedle ní seděl, jestli by s ní nechtěl pracovat na projektu. Souhlasil.

    Po odchodu paní Brownové pro pomůcky si začali povídat o jiných věceh. Stuart začal:"Jak se jmenuješ?" "Katherine Kletterová, je to blbý jméno tak mi říkej třeba Kate." "OK, Kate, tak mi můžeš říkat třeba Stue ať to máš taky kratší." Navrhl. Kate začala mluvit"mimochodem komiksy z celý třídy moc lidí nečte takže..."Kate pokračovala:"já je čtu ale filmy mi připadají lepší..." Stue se k tomu vyjádřil:"nerozebírej to moje představování,stejně už je to jedno..." "máš pravdu, lepší je jí neodporovat, zvlášť když jsi zrovna přišel" řekla Kate. Stuart se zeptal:"A ty s tím jako máš zkušenosti?" "ne přímo ale občas provedu nějakou hloupost." "Jakou třeba?" vyzvídal. "No tak třeba jsem se poprala s jednou holkou, co mě šikanovala, teda no... měla jsem toho dost tak jsem to zkusila." Stue se na ní zvědavě koukal a naznačoval aby pokračovala, Když v tom přišla Paní Brownová s izolepou, několika krabicemi, třemi tavnými pistolemi a barvami. Připojila jednu pistoli a zeptala se na témata a na další pomůcky.

    Potom, co všichni řekli to, co chtěla třídní slyšet, odešla. (Kate a Stue měli téma: svět za sto let) A Stuart kate připomněl že nedopověděla její historku. Kate tedy pokračovala:"Jo, ona mě přeprala a když se to řešilo, tak jsem nemohla nic dokázat, takže jsem dostala poznámku a Susan prošla čistě..." "Aha, ale to je nefér, já kdybych dokázal alespoň něco takovýho tak... no prostě jsi super že ses nebála."říkal jí.

    Když v tom přišla ona...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.