Michalovo barevná izolepa

-Pátek třináctého-

ČAUTE LIDI dneska je zvláštní den, protože si několik lidí myslí jednu dost velkou pitomost, a to je ta, že budou mít dnes smůlu.


Pátek třináctého je totiž braný jako nešťastný den. Ale opravdu to tak je? Šlo přeci o vyvraždění templářů, proč teda bereme tento den jako nešťastný, když to na nás nemá vliv? Je nutné si to myslet, Zdá se vám to nutné? Všechny pověry jsou totiž hloupé, jde jen o pohádky a lidi z nich mají strach. Ale proč? Mě se v pátek 13. nestalo nikdy v životě nic nešťastného a kdybych byla pověrčivá z osobních zkušeností bych tento den brala více jako šťastný, tak se ptám pověrčivých lidí: Proč na ty hovadiny věříte? A tohle neplatí jen na tento obyčejný den, ale i na otravné nesmysly na FB, černou kočku,které očividně někam jde, barevný šutry, zmutovaný jetel, karty, se kterými nemůžeš hrát ani po***ný kvarteto, náhodný hvězdy ve vesmíru, pozůstatek dávno strávené ryby v peněžence a mohla bych jmenovat další nesmysly, zkrátka si myslím, že to je zbytečné a tímto článkem chci několika lidem otevřít oči.


Tak doufám, že chápete jaké jsou tyhle věci nesmysly a přestanete to veřejně rozšiřovat. Děkuji za pochopení a ahoj.






A pokud chcete sakra i dneska dodržovat tradice tak  pokračujte v odkazu francouzkého krále a zahrajte si Asassin's creed, vražděte templáře a pak říkejte něco o tomhle dnu... -_-

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.