Michalovo barevná izolepa

the backrooms // CREEPYPASTA

ještě předtím než začnu, musím sem dát varování. Creepypasta je strašidelný příběh, který se šíří po internetu, to znamená, kdo se nechce bát ať to nečte.


Quasnice teď dělá stašidelný špagety, to jste nečekali, co?


O backrooms už existuje několik creepypast, ale nedávno jsem si uvědomila, že hodně lidí, co je poslouchá nebo čte neví co to ty backrooms jsou a pak je většina z nich dost zmatená, takže tady je takové vysvětlení, které jsem po chvilce googlení napsala. užijte si to protože teď už je to v češtině.


                                                 the backrooms

Hrajete videohry? Určitě se vám někdy stalo, že jste ve hře propadli zdí nebo podlahou. Někdy se to stane když se dostanete, tam, kde nemáte co dělat. Nikdo nepočítal s tím, že tam budete. Jindy narazíte do zdi příliš prudce, hra něco špatné vypočítá a najednou jste napůl ve zdi nebo za zdí, pravděpodobně v prázdnotě a padáte do ničeho.

Viděli jste někdy film matrix? Napadlo vás někdy, že jestli žijeme v simulaci, může se to stát i nám. Můžeme zakopnout a propadnout zdí nebo podlahou. Co se stane pak? Ocitnete se v the backrooms, místnostech mimo naši realitu.


(nekonečný volný pád je mnohem děsivější, ale to je jen můj názor)

The backrooms mají asi 600 000 000 mil  čverečních, číslo tak velké, že mi to převodník jednotek nechce uznat, takže tady máte úkol z matiky

Každá místnost v tomto téměř nekonečném labyrintu vypadá stejně. Přirovnala bych je asi k opuštěné kanceláři firmy, která už dávno zkrachovala. Zažloutlé tapety z konce osmdesátých let, zářivky, které hučí nepřirozeně hlasitě, starý navlhlý koberec, a jeho plesnivý zápach. mění se jenom velikost a tvar místností, které na sebe všelijak navazují

V některých lidech místo vyvolá pocit podivný poct, jako kdyby tu už někdy byli. někdy předtím, než začali chodit do školky. možná i předtím, než se narodili. Je to jako vzpomínka, která nikdy neexistovala.

Když se dostanete do těchto místností, měli byste být potichu, protože tu nejste sami. Jestli jste něco slyšeli můžete si být jisti že to slyšelo vás. Je zbytečné hledat jídlo protože jídlem tady jste pravděpodobně vy.  vaším jediným cílem je dostat se zpět do reality a to se vám může podařit jedině náhodou. Šance propadnout do backrooms je malá a šance dostat se ven je ještě menší.


Já si myslím, že na backrooms je nejděsivější to, že se do nich dá dostat úplnou náhodou a pak vás už nikdo nenajde. Prostě stačí třeba jen zakopnout na špatném místě a jste pryč. Lidi k tomu přidali seznam monster co se tam nachází (něco jako scp) ale the backrooms nepotřebuje nic z toho, protože už jenom to že se najednou ocitnete pryč z reality a nikdo včetně vás netuší jak je dost děsivá myšlenka.

Tak to je pro dnešek všechno další článek se objeví v naprosto náhodně a vy to nemůžete ovlivnit. ČUS BUS

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.