Michalovo barevná izolepa

♣JAK BÝT V MÉM ČLÁNKU♣

Čaute lidi (El warningo je to španělsky a neříkejte že není-v tomto článku se ze mě stane trochu moc psychopat)

Tento článek je speciální. "a čím proboha?"  promiňte to byl můj kočkorožec, asi ho ještě neznáte protože tento článek je speciální tím, že je zde mám hosta. Chtěl se mě zeptat na pár otázek ale zapomněl je protož... "Kecáš já je nezapomněl" Nech mě domluvit! "Nenechám protože jim tady otevřeně lžeš! Já je nezapomněl! Já si je nevymyslel!" To je jedno "NENÍ!" Nech mě, jinak tu už dál nebudeš! "JAKTÓÓ????"  TAK A DOST! POMOC!!! 

Tak teď už mě nechá snad domluvit
(mimochodem omlouvám se za to násilí musela jsem ale nebojte u řezníka ve sklepě se bude mít hezky)   Původně jsem chtěla dělat ASK ale můj kočkorožec je lehce retardovaný, otravný a nespolehlivý takže z toho sešlo, ale nebojte jestli chcete tak se mě na něco můžete zeptat na cokoliv. Počkat, někdo zvoní...


Tak jsem zpátky wow to bylo rychlé myslela jsem že příjdou až zítra... Vy asi nevíte o čem vlastně mluvím tak vše vysvětlím.

Takže přišel mi balíček který jsem si objednala a měly by v něm být steaky takže jdu tu krabici rozbalit...

Vzala jsem si nůžky a teď rozbaluji balíček. Pomalu střihám izolepu. Otevírám krabici a uvnitř je... DALŠÍ KRABICE! (plastová) Otevírám víko... a vevnitř je něco zabalené v papíru. Pomalu to rozbaluji, a vevnitř je...
grilovaný steak, ne obyčejný ale DUHOVÝ A TŘPYTÍ SE!  ale na dně je ještě jedna věc je to roh!  Já si ale pochutnám, no nic jdu to dát do ledničky ať se to nezkazí.


Ale teď konečně k věci... 

Aby jste se dostali ke mě do článku musíte se zeptat na náhodnou, klidně šílenou věc. (v komentech kde jinde?)  odpovím na nejvíc otázek jak to bude možné takže se do článku dostanete (a když ne napsali jste příliš pozdě.)

Takže ahoj měj se hezky a objednej si slaninu...




Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Můžu mit otázku? smajl
,,Měl tento článek smysl?" - Ani mne nemusíš zmiňovat ve svém článku, dokáží si odpovědět sama.
Neber to jako posmívání, pouze je to můj pohled na věc.
Tento Článek mi přišel trochu...ujetý? :-ŠAsi Asi.
Omlouvám se a přeji hodně otázek ^^

BellavillaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.